Braşov: Bianca Drăguşanu faţă-n faţă cu „hărţuitorul“ din Braşov (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu, aflată sâmbătă noaptea, în Kasho Club din Braşov a avut parte de o întâlnire surpriză. Bărbatul din judeţul Braşov, care o terorizează de ceva vreme la telefon, nu s-a lăsat până când nu a cunoscut-o personal. Şi surpriză: hărţuitorul era un puşti de 16 ani din Fărăraş.

Ciprian a călătorit 70 de kilometri cu trenul, a reuşit să intre în club şi nu s-a lăsat până când nu a văzut-o pe cea pe care o divinizează. La început, Bianca nu s-a arătat prea încântată de iniţiativa tânărului, dar după ce au socializat, vedeta s-a lăsat înduplecată şi chiar i-a oferit bani băiatului ca să poată ajunge înapoi acasă acasă.

Blonda lui Iri a pipăit-o pe Bianca Drăguşanu, în Kasho Club (GALERIE FOTO)

image

„Tânărul ăsta a venit tocmai din Făgăraş ca să mă vadă. E un tip descurcăreţ pentru că a reuşit să obţină numărul meu de telefon, dar şi al altor vedete din ţară. Mă sună de vreo 40 de ori pe zi şi îmi trimite mesaje până când mi se descarcă telefonul. Acum când m-a văzut, l-am rugat să nu mă mai sune. Pentru că am aflat că are o situaţie materială precară i-am dat nişte bani să se întoarcă acasă", a spus vedeta care speră să scape de „hărţuitor".

De bucurie că a reuşit să o vadă pe Bianca, tânărul „hărţuitor" a încercat să-i facă o fotografie cu telefonul mobil, moment în care asistenta tv a sărit să-i ia celularul.

image

Băiatul şi-a creat o altă identitate

Metoda prin care tânărul din Făgăraş a reuşit să obţină numărul de telefon al Biancăi este una incredibilă. „Am reuşit să obţin o întreagă bază de date cu numerele de telefon ale vedetelor de la nişte ziariste care lucrează la Jurnalul Naţional. Le-am spus că sunt redactorul şef de la FHM, că mi s-a stricat calculatorul şi că mi-am pierdut baza de date cu numerele de telefon ale vedetelor, le-am dat adresa mea de e-mail şi mi-au trimis-o. Aşa am făcut rost de numărul Adelinei, Daniela Crudu, Crina Matei, Roxana Ionescu, Andra, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, iar dintre toate am ales-o pe Bianca. E o fată frumoasă şi de treabă", a spus Ciprian.

Vedetele Playboy au făcut senzaţie în Kasho Club (GALERIE FOTO)

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite