Brad Pitt, nebun după motoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi-a adăugat o nouă motocicletă la impresionanta colecţie. După câteva zile a suferit şi primul accident cu ea.

Brad Pitt este urmărit de o nouă obsesie, exceptând copiii şi tatuajele: motocicletele. Paparazzii americani au surprins o nouă livrare, dar cu acelaşi conţinut ca şi acum trei luni, adică o superbă motocicletă. Se pare că aliajul este o combinaţie de aur, argint şi crom, iar piesa se alătură impresionantei colecţii a starului, alături de mărci precum Ducati Desmosedici RR, Monster 696 şi variate modele de Harley-Davidson, anunţă cotidianul britanic „The Daily Mail“.

Unul dintre scopurile declarate ale achiziţiilor este, spune chiar Pitt, evadarea din calea fotoreporterilor şi înghiţirea unei felii de anonimat, pe care vedeta spune că o gustă cu infinită plăcere. „Ăsta e anonimatul meu. Cu ajutorul lui, sunt doar un alt tâmpit de pe şosea.” Dar actorul nu reuşeşte mereu să scape neobservat; sâmbătă el a fost lovit în trafic de un fotoreporter care gonea în urmărirea lui. Din fericire, Pitt a scăpat nevătămat.

Supărat că Tom Cruise i-a luat jucăria

Obsesia starului a ieşit la iveală încă din momentul în care şi-a achiziţionat motocicleta marca Ducati. Presa mondenă susţine că Pitt s-ar fi enervat teribil la aflarea veştii că noul model Ducati, abia scos pe piaţă, a ajuns la Tom Cruise înaintea lui. Aşa că ar fi cerut socoteală companiei, iar reprezentanţii acesteia ar fi oprit instantaneu livrarea oricărui model până când Pitt nu-şi primeşte jucăria.

Site-ul american tmz.com a relatat că ar fi intrat în posesia unor email-uri ale companiei producătoare, mesaje ce atestă stoparea livrărilor din acest motiv. Vedeta a negat că s-ar fi petrecut acest episod, dar o sursă din interiorul companiei producătoare a confirmat-o, adăugând că au existat şi “victime” colaterale: Denzel Washington şi Michael Jordan, care au făcut plângeri că nu li s-a livrat motocicleta la timp.

image

Acum opt zile, starul a fost la un pas de moarte, după ce un paparazzo l-a lovit cu maşina în Los Angeles. Actorul a dat vina pe fotoreporterul care l-a urmărit

Relaţie tensionată cu Angelina Jolie

La momentul în care îi era adus noul Ducati, Pitt era de partea cealaltă a Hollywood-ului, la un eveniment de lansare a celui mai nou film al său, „Ticăloşi fără glorie”. În ultimul timp, el a fost văzut în majoritatea ocaziilor neînsoţit de Angelina Jolie, alimentând şi mai mult speculaţiile tabloidelor, care deja au anunţat faptul că cei doi s-ar fi despărţit. Aşa că, spun gurile rele, din cauza neînţelegerilor conjugale, Angelina locuieşte cu cei şase copii în Beverly Hills, iar Brad într-un apartament închiriat de două camere.  

Soţia lui, Angelina urmează să joace în noul proiect cinematografic al lui Ridley Scott (n.r. - reizorul filmului „Gladiatorul”), despre imperiul de modă Gucci. Diva o va interpreta pe Patrizia Reggiani, femeia care a plătit asasinarea fostului ei soţ, Maurizio Gucci, şi a plătit cu închisoarea pentru asta.

Salvat de paparazzi

Chiar dacă nu-i suportă pe fotoreporteri, Brad Pitt a fost nevoit să recurgă la ajutorul unuia chiar în luna iulie a acestui an. Pe când îşi testa satisfăcut o nouă achiziţie la acea vreme, o altă motocicletă fireşte, starul s-a văzut pus în dificultate. Motorul i s-a oprit brusc şi oricât a încercat să îl repornească, nu a reuşit. Aşa că a fost nevoit să apeleze jenat la fotoreporterul care îl urmărea, cerându-i ajutorul. Şi-a lăsat motorul în cartierul rezidenţial unde i se blocase şi s-a urcat în maşina fotografului care îl pândise pentru a-l fotografia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite