Botezatu a încheiat Săptămâna Modei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu şi-a prezentat cea mai recentă colecţie, „Hot Rainbow“, într-un show de-a dreptul strălucitor.

Colecţia a fost completată de coafurile realizate de Laurent Tourette de la L’Oreal Paris şi de machiajul modelelor, realizat de Mirela Vescan. Pentru finisarea ţinutelor, designerul a folosit încălţămintea brandului Veronesse.

În aceeaşi seară, Livia Mihai a prezentat colecţia „Liv Romano“. Un adevărat festin al culorilor, colecţia se adresează femeilor tinere extravagante şi nonconformiste.

Taftaua, mătasea şi materialele suprapuse fac parte din tendinţele pentru următorul sezon. Lany’s a prezentat o colecţie numită „Fluid Origami“.

Colecţia Lany’s se concentrează pe fustă, pe care o transformă radical sau o recreează, apelând la o tehnică ce aminteşte de origami. Paleta cromatică este temperată şi constantă, iar liniile arhitecturale sunt îndulcite de materialele fluide, în vogă. 

Tot în ultima seară a avut loc premierea celor mai rafinate localuri bucureştene. Printre laureaţi s-au numărat clubul Bamboo, hotelul Marriott, la secţiunea de cinci stele, şi hotelul Caro, la cea de patru stele. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite