Botezatu: «Bianca e bolnavă mintal!» - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Botezatu care susţine că Bianca, fosta lui iubită, e bolnavă mintal, Ilinca Vandici care se iubeşte cu Ciprian Marica sau despre Iulia Tăbăcaru care a declarat că mama şi fratele lui Cristi Tănase sunt lipsiţi de bun simţ. Printre alte subiecte, Daniela Gyorfi şi George Tal nu pot renunţa la sex, iar Ţânţăreanu îi face ochi dulci Elenei Matei.

Botezatu: «Bianca e bolnavă mintal!». Creatorul de modă consideră că fosta lui iubită a jucat «un teatru ieftin şi penibil» când a leşinat, joi seară, în culise la emisiunea lui Dan Capatos. Lacrimi, leşinuri şi suspine mai ceva ca-n televovele, joi seară, la "Un show păcătos". Prinsă în offside de paparazzi cu "Prinţul" Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu nu l-a impresionat pe Botezatu când a dat ochii peste cap în culise la Capatos, fiind dusă cu Salvarea nu la spital, ci, bine mersi, acasă, scrie Click!.

Ilinca Vandici: «Când m-a sunat Ciprian, am crezut că este o farsă». Dragostea lor e direct proporţională cu distanţa care îi desparte. Ilinca Vandici şi Ciprian Marica se iubesc cu porţia, dar atunci când o fac, ies scântei. Cel puţin asta reiese din declaraţiile vedetei despre noul iubit, scrie Click!. „Ne-am cunoscut la o cafea. Ciprian m-a sunat şi m-a invitat. Am ieşit şi la a doua, apoi la a treia", povesteşte Ilinca.

Iulia Tăbăcaru: «Sunt lipsiţi de bun-simţ». Deranjată de declaraţiile defăimătoare făcute de mama şi de fratele lui Cristi Tănase (23 de ani) la adresa sa, iubita stelistului, Iulia Tăbăcaru (21 de ani), a replicat, scrie Libertatea. Iulia Tăbăcaru, despre care mama şi fratele lui Cristi Tănase au susţinut recent că a fost părăsită de fotbalistul Stelei, a ieşit la atac. Pretinzând că nu înţelege cu ce i-a deranjat pe cei doi, “Bomba sexy” i-a criticat dur pentru modul în care o tratează.

Nu pot renunţa la sex! Povestea de amor dintre Daniela Gyorfi şi George Tal poate deveni oricând scenariu de telenovelă. Deşi afirmau că nu mai sunt împreună de mai bine de o lună, cântăreaţa şi fostul ei iubit continuă escapadele amoroase. Au grijă însă ca micul lor secret să nu fie descoperit, mai ales că amândoi intenţionează să-şi refacă viaţa cu parteneri noi, scrie Cancan.

Ţânţăreanu: «O vreau pe Elena Matei înainte să mor». Cristian Ţânţăreanu (65 de ani) nu şi-a pierdut simţul umorului şi pasiunea pentru femei frumoase, chiar dacă suferă de cancer la colon. În prezenţa soţiei sale, Manuela, afaceristul i-a făcut ochi dulci Elenei Matei, scrie Libertatea.


Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite