Kelly Rowland, răsfăţată de Botezatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2.000 de persoane au asistat vineri seară la spectacolul susţinut la Mamaia de fosta componentă a trupei Destiny’s Child. Rowland (28 de ani) a venit în România la iniţiativa creatorului de modă Cătălin Botezatu şi a primit pentru spectacol un onorariu de 100.000 de dolari.

Mai citeşte şi:

Constanta: Kelly Rowland a făcut show în Bamboo

Constanţa: Kelly Rowland va face spectacol pe litoral

Cântăreaţa şi designerul român au mai colaborat în luna iunie la Săptămâna Modei din Caraibe, când Botezatu a prezentat două colecţii, iar Kelly Rowland a susţinut un concert.

Hiturile „Work“ şi „When Love Takes Over“ au făcut valuri printre spectatorii care azi-noapte s-au aflat într-un club din Mamaia, special pentru a o asculta pe cântăreaţa, actriţa şi compozitoarea din Atlanta.

Deşi spectacolul era anunţat să înceapă la ora 1.00, a fost amânat pentru ora 2.30 noaptea şi a durat aproape o oră. Spectatorii au ajuns la Bamboo cu patru ore mai devreme, ca să nu rateze momentul. Fanii s-au declarat mulţumiţi de organizarea evenimentului. „Faţă de spectacolul cu Shaggy, a fost mai frumos acum. Mi-a plăcut foarte mult că artista nu s-a concentrat doar asupra cântecelor, ci ne-a implicat în reprezentaţie. Pe mine chiar m-a pupat pe obraz, în pauza dintre două melodii“, s-a lăudat Viorel Tanac, un student de 25 de ani.

Printre vedetele care au dansat pe ritmurile muzicii lui Kelly Rowland au fost Cătălin Botezatu, Laurenţiu Duţă, Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, care au asistat la tot concertul. 

A purtat o creaţie „Botezatu“ la show

Artista a sosit la Mamaia cu puţin timp înainte de ora 21.00. Împreună cu membrii staffului său a călătorit cu un minibus de lux, în valoare de jumătate de milion de dolari, vehicul adus special de la Istanbul. Rowland s-a cazat la un hotel de cinci stele, unde a fost întâmpinată de Cătălin Botezatu.

Apoi, cântăreaţa americană a participat la o conferinţă de presă. „Sunt foarte emoţionată să fiu aici, e prima mea vizită în România şi de-abia aştept să văd cum este publicul“, a declarat ea. Fosta colegă de trupă a lui Beyonce a primit cadou de la designerul român o rochie neagră – pe care a purtat-o apoi la show –, trei costume de baie din colecţia acestuia şi o ţinută tradiţională românească.

Rowland este cel mai recent artist internaţional care a cântat pe scena clubului din Mamaia, după Flo Rida şi Shaggy. Săptămâna viitoare este rândul lui Lil’Kim şi, potrivit unor surse, Whitney Houston ar urma să cânte luna aceasta pe litoralul românesc. 

Cântă de 19 ani

Kelly Rowland s-a născut la 11 februarie 1981 în oraşul american Atlanta. La opt ani s-a mutat în Texas şi, practic, a crescut alături de buna ei prietenă, Beyonce. Încă din acea perioadă, Kelly şi Beyonce au făcut parte din formaţia Girl’s Tyme, alături de încă patru fete. Grupul s-a numit ulterior Destiny’s Child şi a avut parte de succes la jumătatea anilor ’90, cu hituri precum „No, No, No“, „Say My Name“ sau „Survivor“.

În timpul unei pauze a grupului, Kelly Rowland a înregistrat cu Nelly piesa „Dilemma“, ce a ocupat prima poziţie a clasamentelor din toată lumea. „Simply Deep“, primul album solo al artistei, a fost lansat în 2002 şi s-a vândut în peste două milioane de exemplare. La Mamaia, Kelly a anunţat că lucrează la un nou album, alături de producători care au mai colaborat cu Rihanna sau Jamie Foxx.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite