Blonda lui Botezatu, asistenta lui Capatos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blonda lui Botezatu, asistenta  lui Capatos
Blonda lui Botezatu, asistenta lui Capatos

Frumoasa care l-a cucerit pe Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu, este noua asistentă a lui Dan Capatos. „Un show păcătos“ intră în grila Antena 1 începând de la 7 septembrie.

Bianca are 1,80 metri în înălţime, măsurile 92-62-92, este studentă la Management, dar şi model, şi a fost aleasă dintre sute de amatoare care s-au înscris la casting.

„M‑am prezentat cu Jolie, căţelul meu, şi când am intrat, am început să vorbesc ca şi cum aş fi fost reprezentanta Antenei 1 la un mare eveniment, iar Jolie era un invitat foarte important. Am vorbit mult, cred că jumătate de oră fără întrerupere“, povesteşte Bianca amuzată, dar şi extrem de fericită că a câştigat postul de asistentă la „Un show păcătos“.

„Îmi place emisiunea, sunt o fidelă telespectatoare a lui Capatos, pe care-l admir şi pentru spirit, dar şi pentru prezenţa de spirit. Sper să nu-l deranjeze totuşi că eu voi fi altfel decât asistentele lui de până acum, îmi voi spune punctul de vedere atunci când e cazul. Nu-s ipocrită, sunt mai mult decât o femeie decorativă şi nu văd de ce aş ascunde asta“, spune Bianca.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite