Actorul Dan Bordeianu testează limitele vedetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru rolurile din serialele de la Acasă TV, actorul Dan Bordeianu a revenit pe micul ecran ca moderator al show-ului „Aruncaţi din tren“, la Antena 1.

În emisiunea pe care o prezintă, „Aruncaţi din tren“, trei vedete sunt duse ­într-un oraş din ţară şi lăsate acolo fără niciun ban. Ele trebuie să se descurce şi să adune cât mai mulţi bani pentru concurs, iar apoi, suma adunată este donată unui caz social din zona respectivă.

Celebrităţi puse la muncă

Dan Bordeaianu, în vârstă de 33 de ani, povesteşte că a avut ceva emoţii la început, dar că adevărata provocare a fost să realizeze voice-over-ul (comnetariul din „off”) din timpul emisiunii. „Nu mai făcusem aşa ceva, dar, după câteva încercări, lucrurile au mers foarte bine”, spune el. Nu au lipsit nici momentele amuzante de la filmări. „Filmam un intro pentru prima emisiune, în care era concurentă şi Gina Pistol. Se dă motor şi încep: «La Pistol, Gina Vaslui se descurcă ceva mai.... ». N-am apucat să termin, operatorului îi tremura camera pe umăr de râs, iar eu nu pricepeam ce-am zis...“, îşi aminteşte amuzat Bordeianu.

Despre vedetele care participă la emisiune, prezentatorul spune că a fost surprins de implicarea acestora, întrucât nu se aştepta ca ele să muncească atât de mult. „Genţile şi pantofii de firmă au fost uitate şi s-au pus pe treabă. Toţi au demonstrat că sunt oameni care pot răzbate în orice situaţie. Acesta este şi scopul, dacă nu eşti pus la încercare nu poţi să arăţi nimic“, crede el.

Bordeianu consideră că totul capătă o altă dimensiune pentru concurenţi în momentul în care trebuie să strângă bani pentru un scop nobil şi îşi doreşte „să arunce“ cât mai multe vedete din tren. „În situaţii de genul acesta, ca să ne ajutăm aproapele, ar trebui să ne aruncăm toţi din tren“, spune el.

Se ocupă de alte proiecte

image

Dan Bordeianu a renunţat la telenovele pentru o emisiune tv



Deşi a devenit celebru după ce a jucat în telenovele având-o ca parteneră pe Adela Popescu, Dan Bordeianu a renunţat la genul care l-a consacrat pentru a se ocupa de alte proiecte. „Nu mai voiam să fiu un produs de marketing, lucru perfect normal într-un cadru de genul acela. Nu e vina nimănui, doar că nu mă mulţumeam numai cu asta“, spune actorul, care a intrat după aceea într-un con de umbră. Cu toate acestea, Bordeianu nu se teme că ar putea rămâne cu eticheta de actor de telenovele.

„Sunt actor. Atât şi nimic mai mult. Într-o ţară în care eu şi colegii mei suntem nevoiţi să facem tot soiul de lucruri ca să putem trăi, nu văd de ce ar exista etichete. Le pun doar aceia care se cred în filme sau în alte ţări unde chiar există industrie de gen şi unde colegii noştri poate au de ales. Un profesionist e dator să-şi facă meseria cât de bine poate, în orice împrejurare. Astea sunt împrejurările noastre, iar în ceea ce mă priveşte, oamenii de pe stradă vorbesc cu mine, Dan Bordeianu, actorul şi atât. Sigur, mai există şi câţiva pseudo-intelectuali, cu gura mică şi picioare strânse care mă tratează aşa, dar e dreptul lor“, conchide acesta.

A renunţat la telenovele

- S-a născut la data de 23 noiembrie 1975, la Bucureşti.
- A absolvit Facultatea de Teatru, secţia actorie, la clasa profesorului Mircea Albulescu.
- Primul contact cu actoria l-a avut la vârsta de 11 ani, când a jucat în „Promisiuni“, alături de Maria Ploae, Mircea Diaconu şi Ion Caramitru. A jucat în „Război şi pace“ şi în „Uzina de plăceri SA“. A prezentat emisiunea  „Bună dimineaţa cu Dan Bordeianu“, la ProTV. A jucat în filmele „Modigliani“ şi „James“, dar şi în telenovelele româneşti „Numai iubirea“,„Lacrimi de iubire“ şi „O iubire ca în filme“, seriale în care a avut-o ca parteneră pe Adela Popescu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite