VIDEO Bon Jovi, interesat de istoria României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii formaţiei americane, care vor concerta la Bucureşti pe 10 iulie, vor informaţii despre ţara noastră şi despre obiectivele turistice. Trupa Bon Jovi va ajunge pentru prima dată în România în vara acestui an. Rockerii care au cucerit lumea întreagă cu piesele lor vor să ştie cât mai multe despre ţara noastră.

Show-ul susţinut de Jon Bon Jovi şi de colegii săi de trupă pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, se anunţă evenimentul muzical al anului. Trupa a inclus Bucureştiul în turneul mondial „Circle Tour", turneul cu cele mai mari încasări în 2010 (146, 5 milioane de dolari). Pe lângă concertul pe care îl vor susţine, membrii formaţiei sunt interesaţi, însă, de istoria României şi vor să încerce preparatele culinare specifice.

Evenimentul muzical al anului

„Nu vă ascund faptul că sunt foarte interesaţi de istoria ţării noastre, vor să afle câteva informaţii despre obiectivele turistice şi mai ales să guste preparatele culinare româneşti. Trupa va fi însoţită de bucătarul personal, aşa că singurele dorinţe au fost legate de aceste preparate, pe care cu mare drag le vom oferi", a declarat, într-un interviu acordat pentru Mediafax, Denise Sădulescu, general manager al companiei organizatoare, D&D East Entertainment.

„Bon Jovi este evenimentul anului în România. Iată că, după atâţia ani, reuşim să-i aducem la Bucureşti pentru un show excepţional. Vorbim de turneul «Circle Tour», ce cuprinde cinci continente, sute de concerte şi cifrele pot continua. Negocierile cu Bon Jovi au început în 2010, iar în decembrie anul trecut am avut certitudinea că trupa va fi prezentă la Bucureşti, în 2011" a adăugat ea.

„Tom Cruise al rockului"

Solistul Jon Bon Jovi a declarat într-un interviu recent că se simte un fel de „Tom Cruise al muzicii rock", pentru că, deşi trupa sa se bucură de un imens succes comercial, a primit de-a lungul anilor prea puţine premii muzicale importante. Deşi a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan mondial, formaţia Bon Jovi nu a primit premiile importante decernate de industria muzicală americană. În schimb, în ceea ce priveşte cariera de actor cu care cochetează Jon, lucrurile stau exact invers, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Am fost lăudat de critici pentru toate filmele şi proiectele de televiziune în care am jucat, dar nu am vândut niciun bilet. Cu trupa Bon Jovi, mă simt ca un fel de Tom Cruise. Am avut parte de tot succesul la care poţi visa, dar nu am primit încă premiul Oscar", a declarat Jon Bon Jovi. Solistul american a mai mărturisit că dorinţa de a se distra reprezintă principala motivaţie care determină trupa Bon Jovi să susţină în continuare concerte şi turnee. Acesta este şi motivul pentru care muzicienii americani schimbă cu regularitate setlist-ul din concertele pe care le susţin.

Piese diferite, de la concert la concert

„Lista cu piesele pe care le cântăm se schimbă la fiecare concert. Am cântat vara trecută la O2 Arena din Londra timp de o lună - am interpretat 72 de piese diferite. Cu puţin noroc, îmi voi doborî propriul record data viitoare când voi cânta acolo, pentru secţiunea finală a turneului nostru, «The ­Circle», cel mai lung din cariera noastră de două decenii. Dorinţa de a ne distra reprezintă motivul pentru care susţinem aceste concerte şi turnee", a mai spus Jon Bon Jovi.

"Sunt foarte interesaţi de istoria ţării noastre, vor să afle câteva informaţii despre obiectivele turistice şi mai ales să guste preparatele culinare româneşti. ''
Denise Sădulescu organizator concerte

În  pregătire

Până la show-ul Bon Jovi, D&D East Entertainment pregăteşte festivalul Rock The City, organizat în perioada 1 - 3 iulie, la ­Romexpo. Printre ­headlinerii acestei ediţii se numără Judas Priest, The Prodigy şi Whitesnake. Judas Priest  a cerut ca în jurul scenei să aibă la dispoziţie o serie de elemente pirotehnice şi lasere care vor antrena publicul, iar The Prodigy doreşte în backstage specialităţi exclusiv vegetariene.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite