Bollywood vine la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Mâine, începând cu ora 20.00, Sala Polivalentă găzduieşte spectacolul de muzică şi dans indiene. Spectacolul este prezentat sub forma unei incursiuni în cei 80 de ani de istorie a

>> Mâine, începând cu ora 20.00, Sala Polivalentă găzduieşte spectacolul de muzică şi dans indiene.

Spectacolul este prezentat sub forma unei incursiuni în cei 80 de ani de istorie a filmului made in Bollywood şi cuprinde cele mai frumoase scene, cele mai îndrăgite dansuri, precum şi celebre melodii indiene. În show sunt incluse atât elemente tradiţionale indiene, cât şi moderna şi impresionanta industrie a cinematografiei bollywoodiene.

"Bollywood - The Show" ar fi trebuit să facă un turneu în cele mai importante oraşe din ţară (Iaşi, Bacău, Constanţa, Braşov, Cluj şi Timişoara), dar cum sălile din provincie nu fac faţă decorurilor imense cu care echipa indiană vine, în afară de Bucureşti, restul spectacolelor au fost contramandate.


Show-ul cuprinde vibraţia, dinamismul şi spiritul Indiei. Este o fantezie în care muzica şi dansul se împletesc cu naraţiunea. Acest spectacol a fost pus în scenă, pentru prima dată, la Bombay. Scenariul are la bază povestea reală a vieţii familiei Merchant, una dintre cele mai renumite dinastii din lumea cinematografiei indiene.

Vaibhavi Merchant, cea mai tânără membră a acestei familii, este responsabilă pentru coregrafia show-ului.
De compunerea muzicii s-au ocupat Salim şi Sulaiman Merchant, două personaje importante din categoria celei mai noi generaţii de compozitori de coloane sonore ale filmelor indiene. Pentru acest show, ei au mixat în mod genial ritmurile tradiţionale cu hiturile care au însoţit cele mai de succes filme de la Bollywood.


700 de costume pentru 50 de dansatori şi actori


În ceea ce priveşte scenografia, aceasta poartă semnătura lui Sabu Cyril, care a primit recent premiul pentru cel mai bun regizor artistic din India. La capitolul efecte de lumini se remarcă Liz Berry, care lucrează pentru concertele cântăreţului Robbie Williams. Pentru acest show au fost special create aproape 700 de costume care sunt purtate de aproximativ 50 de muzicieni, dansatori şi actori. În rolurile principale au fost distribuiţi Carol Furtado şi Arif Zakaria.


Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Diverta, la Magazinul Muzica şi on-line pe www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.bileteonline.ro.


Costul acestora variază între între 50 şi 180 RON. Evenimentul este organizat de Modus Production, în parteneriat cu TVR2.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite