Bogdan Olteanu a depus vineri actele pentru divorţ - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre depunerea actelor pentru divorţ de către Bogdan Olteanu, Bruce Willis ar putea fi dat în judecată pentru 4 milioane de dolari, iar Naomi Campbell ar putea veni în Bucureşti. Printre alte subiecte, Gabriel Coveşeanu a devenit tată, iar Sear Connery ar putea fi acuzat de cămătărie.

Bogdan Olteanu a depus vineri actele pentru divorţ. Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu încearcă să treacă mai uşor peste situaţia în care se află. Deşi a depus vineri actele de divorţ, fostul preşedinte al Camerei se mutase de acasă de două săptămâni. Acum îşi reclădeşte viaţa, refugiindu-se în muncă. Acum două săptămâni Olteanu şi-a făcut bagajele şi s-a mutat în apartamentul unui bun prieten care este momentan plecat în străinătate. “Când prietenul meu se va întoarce de unde este plecat, voi discuta cu el condiţiile în care să închiriez acest apartament pe termen lung. Auzeam zilele acestea că aş locui la Parlament! E cea mai bună glumă din ultimul timp! Sunt un om normal care nu doarme cu capul pe birou şi bocceluţa la picior!”, a declarat pentru Click, Bogdan Olteanu.

Willis, bun de plată 4 milioane de dolari.
Bruce Willis a fost dat în judecată de trei companii de producţie de filme, care îi cer actorului daune în valoare de 4 milioane de dolari pentru încălcarea termenilor unui contract, informează Click. Bruce Willis este acuzat de producători că pe data de 29 septembrie 2008 a renunţat la calitatea de regizor al filmului, fără preaviz, încălcând astfel termenii contractului. Avocatul lui Willis a declarat pentru TMZ.com că aceste acuzaţii sunt “absurde”.

Naomi Campbell la Bucureşti? Nume mari ar putea fi prezente în România pentru ediţia de primăvară a festivalului Bucharest Fashion Week, care va avea loc între 30 aprilie şi 3 mai la Bucureşti. În lumea modei se vorbeşte deja despre câteva dintre acestea: supermodelul Naomi Campbell, actorul Jack Nicholson şi cineastul de origine poloneză Roman Polanski sau prinţul Albert de Monaco, scrie Libertatea.

Cove a devenit tată. Prezentatorul de la Kanal D, Gabriel Coveşeanu a avut ocazia să-şi vadă fiul, pe Bogdan Matei, încă din prima secundă de viaţă. Ca să nu rateze evenimentul, Cove a stat cuminte într-un colţ, în sala de naşteri, până s-a finalizat cu succes operaţia de cezariană. "Sunt foarte fericit. Ieri-dimineaţă, în jurul orei 10.40, a apărut minunea asta mică şi gălăgioasă. Atât Maria, cât şi bebeluşul se simt bine. Am avut emoţii pentru că am asistat la cezariană. Sper că în două-trei zile să-i aduc acasă", a spus Gabriel Coveşeanu pentru CanCan. Micuţul a avut la naştere 50 cm şi a primit nota 9.

Sean Connery, cămătar de lux?
Legendarul actor Sean Connery, 79 de ani, şi-a pus autorităţile britanice în cap, după ce câţiva dintre prietenii lui au mărturisit în presa de scandal că fostul agent 007, James Bond, le-a dat bani cu camătă. “Mi-a împrumutat o sumă nu foarte mare de bani, câteva mii de dolari, iar când am vrut să-i dau înapoi mi-a luat o dobândă de 10 ori mai mare decât mi-ar fi luat o bancă”, a spus amicul, sub protecţia anonimatului. Acesta a făcut şi o plângere, iar acum Sean Connery ar putea fi pus sub acuzare pentru cămătărie, scrie Libertatea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite