„Blonda de la Drept“: sexualitate la maturitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Reese Witherspoon se simte bine în pielea ei
Actriţa Reese Witherspoon se simte bine în pielea ei

Actriţa Reese Witherspoon a mărturisit că, pe măsură ce înaintează în vârstă, e tot mai încrezătoare în sex-appealul său. Cunoscută în special pentru rolul din pelicula „Blonda de la drept“, actriţa a divorţat în 2006 de soţul său, actorul Ryan Phillippe, cu care are doi copii.

Deşi mariajul său s-a încheiat acum patru ani, Reese Witherspoon (34 de ani) se mută abia acum din casa pe care o împărţea cu fostul său soţ. Starul a achiziţionat locuinţa din Los Angeles a actorului Steven Segal, pentru 7 milioane de dolari, o proprietate care are peste 1.850 de metri pătraţi.

A jucat în peste 25 de filme, a câştigat un Oscar şi a devenit mamă a doi copii, însă pentru actriţa americană pare că viaţa abia acum începe. Într-un interviu acordat revistei „Glamour", Reese Witherspoon vorbeşte fără complexe despre vârstă şi sexualitate.

Mai sexy ca la 20 de ani

„Pe măsură ce înaintezi în vârstă ai tot mai multă încredere în sexualitatea ta. Nu mai eşti intimidată, nu mai eşti jenată de ea. Mă simt bine acum, mult mai bine ca la 20 de ani. Sunt calmă, ştiu cine sunt, drept urmare mă simt mult mai sexy", a mărturisit actriţa.

„O replică celebră de-a mea sună cam aşa: simţul umorului nu are vârstă. Iar atunci când cineva îmi spune că arăt trăsnet într-un film, îl întreb dacă am fost şi amuzantă", a completat ea.

Reese Witherspoon a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din filmul „Tentaţia seducţiei". Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite