Bill Clinton, actor de comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bill Clinton îşi face debutul în comedie
Bill Clinton îşi face debutul în comedie

Fostul preşedinte american Bill Clinton va putea fi văzut pe marile ecrane în 2011, în comedia „The Hangover 2/ Marea mahmureală“, potrivit unei surse citate de site-ul people.com. Bill Clinton are o apariţie episodică, jucându-şi propriul rol în această comedie care se filmează în Thailanda.

Scena în care apare Clinton a fost turnată sâmbătă, la Bangkok. Fostul preşedinte american s-a aflat în capitala Thailandei pentru a participa la o reuniune unde a susţinut un discurs despre energiile regenerabile. Primul film „Marea mahmureală" a fost lansat în pe marile ecrane în 2009 şi a beneficiat de prestaţia plină de umor a fostului campion mondial la box ­Mike Tyson.

Pelicula a avut un imens succes de casă, cu încasări de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial. În continuarea acestui film ar fi trebuit să apară şi Mel Gibson, însă rolul său a fost în cele din urmă atribuit actorului Liam Neeson.

Încasări de 467,4 milioane de dolari

„Marea mahmureală 2" îi va aduce din nou împreună pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms şi Justin Bartha, care au interpretat în filmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecaţi într-o călătorie plină de peripeţii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor.

În continuarea acestei comedii, acţiunea se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura şi de această dată regia filmului. Pelicula „The Hangover 2" va fi lansată pe marile ecrane la 26 mai 2011. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite