Bianca Drăguşanu, curtată şi de femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta a vorbit, într-un interviu, despre avansuri din partea unor membre ale aceluiaşi sex. Asistenta lui Dan Capatos de-abia s-a despărţit de fotbalistul Adrian Cristea, dar spune că în momentul de faţă îşi doreşte să fie singură.

Bianca (27 de ani) a mărturisit pe site-ul showbiz.ro că a avut parte „foarte des de avansuri de la femei", pe care le-a refuzat. „Deocamdată nu am alte înclinaţii sexuale", a spus ea, fără a exclude posibilitatea relaţiei cu o femeie pe viitor.

Asistenta şi, câteodată, invitata emisiunii „Un show păcătos" de la Antena 1 a vorbit fără inhibiţii despre sex. Întrebată dacă a cucerit-o vreodată un bărbat de la prima întâlnire, asistenta a spus că nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva şi nici nu se aşteaptă să i se întâmple vreodată, pentru că ar fi „greu de convins".

Pentru că nu este cucerită niciodată la prima cină în oraş, opţiunea de sex la prima întâlnire pică şi ea. „Nu am făcut asta niciodată. Nu pot să nu fiu de acord, pentru că oamenii sunt diferiţi şi se comportă diferit. Pe mine însă nu mă caracterizează acest lucru", mărturiseşte Bianca.

Întrebată dacă ar fi dispusă să meargă la un club de swingeri cu un ipotetic iubit, fosta „blondă a lui Bote" nu poate da un răspuns sigur 100%. „Eu sunt open mind, dar nu ştiu... (...) Sunt o fire geloasă şi nu îmi place să împart ce-i al meu", declară ea.

Vrea să fie singură

Cei care visează s-o „agaţe" pe asistenta lui Capatos trebuie să ştie că există o replică pe care o urăşte. „«Ce faci, frumoaso?» este oribilă", afirmă Bianca. Doritorii ar trebui să aştepte, oricum, pentru că, potrivit declaraţiilor ei în acelaşi interviu, fosta „blondă a lui Bote" îşi doreşte să fie singură în mo­men­tul de faţă. „Dacă există bărbatul potrivit pentru mine, sunt sigură că va apărea la momentul oportun. Dar nu sunt în căutare şi nici în aşteptare", a explicat ea.

Bianca spune că se simte bine în pielea ei, că nu e nimic ce ar mai schimba la aspectul ei şi că cel mai mult, din punct de vedere fizic, îi plac ochii ei.

Despre cei care o consideră o „piţipoancă" spune că sunt nişte „complexaţi", că nu ştiu definiţia acestui cuvânt şi că ar trebui ignoraţi. Ea a mai spus că nu s-a clasificat niciodată ca o divă. 

Întrebată care este ultima carte citită, Bianca recunoaşte că nu prea are timp de lectură, însă are un volum de Oscar Wilde în maşină, din care citeşte când aşteaptă la semafor.

"Dacă există bărbatul potrivit pentru mine, sunt sigură că va apărea la momentul oportun. Dar nu sunt în căutare şi nici în aşteptare.Ţ
Bianca Drăguşanu
asistentă TV

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite