Bianca Drăguşanu: «Bote nu e mitocan să-mi ia maşina!» - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista presei mondene scrie despre Bianca Dăguşanu care susţine că Bote nu-i va lua maşina, vedetele care au fost bătute de iubiţi sau despre Adina de la Heaven care vrea să aibă sâni mai mici. Printre alte subiecte, Daniela Crudu era animatoare în cluburi la 18 ani, iar vedetele nu se dau în vânt după sânii artificiali.

Bianca Drăguşanu: «Bote nu e mitocan să-mi ia maşina!». S-au certat la cuţite în urmă cu o săptămână, dar acum s-au mai liniştit apele în scandalul Bianca Drăguşanu – Cătălin Botezatu. Momentan, blonda continuă să locuiască în apartamentul de lux pe care i l-a pus la dispoziţie Bote şi să conducă superbul BMW 6, la achiziţionarea căruia a contribuit şi designer-ul. „Maşina este cumpărată pe numele meu. E adevărat, Cătălin m-a ajutat cu diferenţa de bani, câteva mii de euro, dar nu e mitocan să îmi ia maşina înapoi. Indiferent ce se va întâmpla, sunt sigură că vom rămâne prieteni, iar Cătălin şi-ar da şi cămaşa de pe el pentru mine", a declarat Bianca, pentru Click!

Şi ele au fost bătute de iubiţi! Oana Bercaru, Larisa Drăgulescu, Anamaria Ferentz şi Dana Războiu au fost agresate de bărbaţii lor. Anamaria Georgescu se poate considera norocoasă, căci Florin Chilian, cel care a agresat-o în urmă cu patru ani, a fost taxat de autorităţi pentru gestul său nesăbuit. Şi alte vedete au fost lovite, însă agresorii lor au scăpat basma curată, scrie Click!.

Adina de la Heaven: "Mi-ar plăcea să am sânii mai mici". Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Adina a mărturisit că "Showbizzul autohton a fost mult timp o adunătură pestriţă în care nu-şi găseau locul decât amantele şi piloşii. Talentul nu avea nicio valoare. Uşor-uşor, însă, situaţia se va schimba. Deja putem vorbi şi de talent." şi cu toate că e o persoană destul de împăcată cu felul cum arată, i-ar plăcea să aibă sânii mai mici.

Iată cum presta la 18 ani! Înainte să devină vedetă de televiziune, bruneta a fost animatoare în cluburi. Nimeni însă nu a văzut-o sau nu-şi aminteşte de ea unduindu-se, aproape dezbrăcată, pentru deliciul clienţilor. Cancan a intrat în posesia primului filmuleţ cu Daniela la treabă. Acţiunea se petrece în vara lui 2007, la nicio lună de când Daniela împlinise 18 ani. Pe vremea aceea, vedeta era blondă şi nu apucase încă să-şi pună silicoane. Obţinuse contractul strict pentru seara aceea, ea activând în mod normal în localurile bucureştene.

Vedetele nu se dau în vânt după sânii artificiali
. În cel mai recent număr al revistei Playboy, mai multe vedete susţin că preferă sanii naturali, în dauna celor artificiali, scrie Libertatea. “Indiscutabil, naturali, indiferent de mărime. Perfecţiunea e artificială, dă o senzaţie (de multe ori chiar e realitate) de plastic. În definitiv, nici măcar eu nu sunt perfect”, spune Victor Ciutacu. “Cred în vorbele lui Shakespeare, care spunea că tot ce e nenatural e de scurtă durată. (...) Am putea extrapola vorbele lui şi în domeniul ăsta. Cred că naturaleţea va fi mereu o modă”, este de părere Dan Negru.




Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite