Roberto Benigni: ”Berlusconi este cel mai mare bufon!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la Madrid pentru a prezenta spectacolul ”Tutto Dante”, regizorul italian a vorbit despre premierul Silvio Berlusconi într-un interviu acordat ziarului spaniol ”El Pais”.

Cotidianul ”El Pais” a fost primul care a publicat fotografii de la petrecerile organizate la vila lui Berlusconi din Sardinia, în care apar femei dezbrăcate.

”Sunt foarte fericit să vorbesc pentru ziarul care a publicat pozele primului ministru. Vă voi trimite şi pozele mele intime”, exclamă Benigni, la începutul interviului .

Întrebat dacă Berlusconi este un personaj după care s-ar putea realiza un film, regizorul peliculei ”La vita è bella” (Viaţa este frumoasă) a răspuns: ”O, Doamne. E perfect! Este cel mai mare bufon pe care îl cunosc. Eu a trebuit să recit Divina Comedie, pentru că nu pot să fiu la nivelul lui. Cel mai mare! Cu Berlusconi am noroc. Este de ajuns să repet ce zice şi spectacolul este un mare succes”.

Remigio Roberto Benigni, născut la 27 octombrie 1952, este actor, comic, scriitor şi regizor de film, de teatru şi de televiziune.

Citiţi ce a mai spus regizorul italian despre premierul Silvio Berlusconi pe adevarul.es

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite