Beckham nu este aşa de dotat precum se spune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Armani l-a înlocuit pe David Beckham cu Cristiano Ronaldo pentru imaginea liniei sale de lenjerie intimă, presa din Peninsulă a verificat zvonul potrivit căruia fotbalistul englez nu ar fi atât de dotat precum s-a văzut în campania creatorului de modă italian.

Astfel, în cadrul emisiunii ¨Le Iene¨ care a fost difuzată ieri, 20 ianuarie, prezentatoarea Elena di Cioccio l-a apucat pe David de genitale pentru a se convinge dacă este adevărat că fotbalistul este foarte dotat potrivit paginii electronice a ziarului ¨Leggo¨.

Elena s-a infiltrat printre jurnaliştii care îi luau un interviu lui David în oraşul Milano şi l-a pipăit pe acesta între picioare. Fotbalistul a părut nervos şi speriat în acelaşi timp, iar prezentatoarea a început să strige cât o ţin puterile: ¨O ai mică! O ai mică!¨.

Filmarea în care David este pipăit de jurnalista italiancă a apărut imediat pe internet, şi a stârnit îndoieli şi în privinţa afirmaţiilor soţiei fotbalistului care a declarat că acesta din urmp este foarte dotat şi viril.

Vezi aici VIDEO cu reacţia lui Beckham după ce a fost pipăit

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite