VIDEO B’Estfest se dezlănţuie eco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul, care va avea loc în perioada 1-3 iulie în comuna Tunari, îşi propune să responsabilizeze publicul în privinţa mediului înconjurător. B’Estfest va avea o zonă special amenajată în incinta festivalului, care va găzdui workshopuri şi dezbateri de respon­sa­bilizare ecologică sau expoziţii ale unor lucrări realizate din deşeuri.

Festivalul de muzică, pe afişul căruia se anunţă artişti ca Mika, Skunk Anansie, Lamb, House of Pain ori Hadouken, se va desfăşura în premieră într-o zonă verde, pe islazul comunei Tunari, lângă lacul Pasărea. Astfel, organizatorii îşi propun odată cu noul concept, să responsabilizeze publicul cu privire la mediul înconjurător, pentru acest lucru fiind creată special o zonă numită „Green Village".

Ei îi sfătuiesc pe cei care vin să-şi vadă idolii în cadrul celor trei zile de concerte să folosească bicicleta, liniile speciale de transport şi folosirea la capacitate maximă a locurilor din maşină. Organizatorii mai spun că unul dintre principalele scopuri ale acestei ediţii este de a reduce consumul de energie electrică şi a emisiilor rezultate, dar şi de a folosi resurse regenerabile precum produse biodisel şi energia solară.

Caruselul, unul dintre punctele de atracţie ale festivalului  



Componenta eco nu este însă singura noutate a acestei ediţii a B'Estfest, care a revenit după un an de pauză. Pe lângă spectacolele unor artişti ca Asian Dub Foundation, Flogging Molly, Pendulum, Şuie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Sarmalele Reci, Electric Brother sau Madame Hooligan, fanii se vor putea bucura de o serie de activităţi recreative. Aici sunt incluse jocurile în aer liber, proiecţiile de filme şi expoziţiile de pictură.

Caruselul, unul dintre punctele de atracţie ale festivalului

De asemenea, organizatorii vor amenaja şi un parc de distracţii, cu lanţuri zburătoare, maşinuţe tamponabile, carusele şi trenuleţe pentru copii. Pentru cei care vor să se relaxeze prin sport, vor fi disponibile terenuri special create şi un panou de escaladă modern.

Distracţie cu pictură pe tricouri

Cei care vor să-şi testeze îndemânarea o vor putea face în cadrul unor workshop-uri de origami, benzi desenate, colaje şi pictură pe tricouri. Biletul pentru o zi de festival costă 125 de lei, iar abonamentul pe trei zile, 265 de lei, şi pot fi cumpărate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi The Ark. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite