B’Estfest 2011 se mută la iarbă verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o pauză de un an, festivalul de muzică revine în perioada 1-3 iulie cu o nouă amplasare, într-o zonă verde din comuna Tunari. Pe afişul B’Estfest 2011 se numără artişti ca Mika, Hadouken, Lamb sau Skunk Anansie, organizatorii propunându-şi astfel să fidelizeze publicul tânăr.

„B'Estfest 2011 se adresează unui public cu precădere tânăr, după cum arată şi line-upul. Ni s-a spus de-a lungul anilor să nu mai aducem dinozauri, să nu mai aducem expiraţi, am avut astfel de comentarii şi la Santana, şi la Judas Priest. Am înţeles mesajul, iar acest festival se adresează unui public tânăr, cu o vârstă cuprinsă între 18- 35 de ani", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic Entertainment, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc ieri.

Aceasta nu este însă singura noutate a celei de-a treia ediţii a festivalului de muzică, organizatorii regândind întregul concept. „Am avut un an de respiro ca să venim cu ceva nou. Am înţeles că un festival adevărat nu se face pe betoane şi nu se închide la ora 23.00, de aceea am decis să ne mutăm la iarbă verde, unde putem oferi fanilor posibilitatea de a avea o experienţă totală a festivalului", a adăugat Coroianu.

Relaxare cu yoga şi narghilea

Locul ales pentru desfăşurarea B'Estfest Summer Camp 2011 este comuna Tunari, din nordul Bucureştiului, pe malul Lacului Pasărea. Aici, fanii vor avea parte de trei zile de festival, creat după modelul occidental, cu zone de campare şi o serie de activităţi recreative, printre care jocuri în aer liber, proiecţii de filme sau expoziţii de pictură. Accesul în comuna Tunari va fi asigurat cu ajutorul unor microbuze, însă organizatorii vor reveni cu mai multe informaţii.

Perimetrul festivalui, numit B'Estfest Parc, va fi împărţit în mai multe zone: Camping, dotat cu toate facilităţile: parcare, unităţi sanitare şi magazine, zona de Sport, destinată jocurilor în aer liber, unde doritorii pot face chiar yoga sau fitness cu antrenori specializaţi, zona de relaxare pe malul Lacului Pasărea, unde vor fi amplasate hamace, iar oamenii pot să bea ceai şi să fumeze narghilea. De asemenea, va exista şi un bazar cu articole pentru camping, şi accesorii hand-made, dar şi o zonă dedicată sculpturii  şi olăritului.

Biletele pentru B'Estfest Summer Camp 2011 pot fi cumpărate la două categorii de preţ, 125 de lei tichetele de o zi şi 265 de lei abonamentele de trei zile, iar pentru cei care doresc şi acces în camping, la abonament se adaugă un voucher de 15 lei. Tichetele se găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi The Ark şi online pe www.myticket.ro. Copiii cu vârste sub 12 ani  vor avea acces gratuit, iar elevii şi studenţii strânşi într-un grup de zece vor beneficia de o reducere de 50% din preţul biletului. 

Programul celor trei zile

Organizatorii urmează să anunţe nume noi care vor fi prezente pe scena festivalului.
- 1 iulie Flogging Molly Skunk Anansie
- 2 iulie Asian Dub Foundation Lamb Mika
- 3 iulie Hadouken! House of Pain Pendulum

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite