B’Estfest la schimb cu Depeche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi concertul Depeche Mode a fost amânat, nu anulat, fanii dezamăgiţi nu sunt uşor de consolat.

Sorin, în vârstă de 27 de ani, din Bucureşti, se numără printre fanii înrăiţi ai trupei, care şi-au luat bilete atât pentru concertul de la Bucureşti, cât şi pentru cel de la Sofia.

„Mi-am luat două bilete pentru concertul de la Bucureşti, unul de 210 lei si unul de 290 de lei, la negru, pentru că nu am mai găsit altfel. Ne-am cumpărat şi două bilete de 55 de leva fiecare pentru concertul de la Sofia din Bulgaria.

Ne făcusem rezervări la hotel, urma să plecăm duminică, după concertul de la Bucureşti“, povesteşte el despre sacrificiile făcute pentru a-şi vedea idolii.

„Nu vreau banii înapoi, deocamdată, sper că DM va veni în fereastra de timp despre care vorbeşte toată lumea. Cât despre biletele din Bulgaria, există foarte puţine şanse să-mi recuperez banii. Trebuie să alerg pe la agenţiile respective şi nu cred că o să fac asta“, completează Sorin.

Dragoş Chişcoci, reprezentantul Emagic Entertainment, compania care organiza concertul, spune că se află în tratative cu managementul trupei şi că negociază pentru date existente în mai multe ferestre de timp din turneu. Deocamdată, veştile cele mai importante sunt cele legate de starea de sănătate, în continuare nesigură, a solistului Dave Gahan.

Gabriela Cilmi în loc de Depeche Mode

Pentru a „îndulci“ situaţia depeşiştilor dezamăgiţi, după cum spune Dragoş Chişcoci, există o opţiune pentru aceştia. Dacă fanii nu vor să-şi ia banii înapoi, biletele pentru concertul Depeche Mode pot fi schimbate cu bilete la B’Estfest.

Un bilet de 120 de lei la Depeche poate fi schimbat cu un bilet pentru o zi de B’Estfest, unul de 100 de lei - cu o intrare la concertele din Ziua 0 (1 iulie), iar unul în valoare de 360 de lei poate „deveni” un tichet valabil pe cele trei zile de B’Estfest, plus Ziua Zero sau Aftershock, la alegere. Mai multe detalii despre concertele de la B’Estfest, dar şi despre schimbul biletelor pot fi găsite pe site-ul www.emagic.ro. Printre invitaţii de anul acesta de la B’Estfest se numără solista Gabriela Cilmi, Motorhead, Moby şi alţii.

Nici Europa FM nu ignoră dezamăgirea fanilor, aşa că astăzi, de la ora 23.00, difuzează înregistrarea integrală a concertului Depeche din 2006 de la  Bucureşti, singurul concert pe care trupa l-a susţinut în România.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite