Autopsia confirmă prăbuşirea fizică a lui Michael

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii tabloidului britanic „The Sun“ susţin că au pus mâna pe rezultatele preliminarii ale autopsiei cântăreţului. Datele cazului morţii megastarului se schimbă în fiecare zi, iar situaţia nu devine deloc mai clară. 

Deşi rezultatele analizelor toxicologice vor fi clare abia peste câteva săptămâni, o parte din raportul autopsiei megastarului a ajuns la tabloidul britanic „The Sun“.

Conform acesteia, cântăreţul ajunsese la dimensiunile unui schelet. În stomacul megastarului nu se afla nimic altceva decât medicamente. Umerii, coapsele şi şoldurile acestuia erau „ciuruite“ de urme de ace de seringă, dovezi ale injecţiilor primite de cel puţin trei ori pe zi, timp de ani întregi. S-au descoperit şi cicatrice chirurgicale, care, potrivit „The Sun“, ar însuma 13 operaţii estetice.

Jackson şi-a pierdut întreaga podoabă capilară, acesta fiind descoperit cu o perucă pe cap, menită să ascundă efectele devastatoare ale tratamentului medicamentos la care se supunea. Cu câteva coaste erau rupte ca urmare a masajului de resuscitare şi au fost găsite patru urme de ac în şi împrejurul inimii.

Toate cele patru înţepături par să fie urma tentativelor de administrare a adrenalinei, lucru necesar în resuscitarea inimii. Trei dintre injecţii au penetrat muşchii cardiaci, iar cea de-a patra a intrat direct într-o coastă.

De altfel, vânătăi şi tăieturi recente au fost descoperite pe genunchii şi spatele lui Michael Jackson, iar deteriorări „suplimentare“ au apărut când acesta a fost intubat şi resuscitat. Cât despre cancerul de piele de care se spune că suferea, tratamentul se pare că a dat rezultate, conchide raportul poliţiei medico-legale.

Cardiologul infirmă injecţia cu Demerol

După ce poliţia din Los Angeles l-a scos de pe lista suspecţilor pe cardiologul Conrad Murray, cel care a fost alături de Michael în ultima clipă, acesta a declarat prin intermediul avocatului său că nu a existat nicio injecţie cu Demerol.

Avocatul cardiologului, Edward Chernoff, a declarat că medicamentele prescrise lui Michael Jackson erau cele necesare. Chernoff a descris scena în care clientul său a ajuns la casa artistului, l-a găsit pe acesta în pat, cu un puls foarte slab.

Cardiologul a început manevra de resuscitare, împreună cu tehnica de respiraţie gură la gură. Avocatul a respins ipoteza conform căreia Murray i-a administrat orice doză de calmant. „Doctorul Murray nu i-a prescris şi nici nu i-a administrat Demerol lui Michael Jackson. Niciodată. Nici OxyContin“, a declarat avocatul în apărarea acestuia. Chernoff susţine că medicul este la fel de şocat de moartea artistului.

Vila lui Michael, inclusă într-un circuit al tragediilor

Vila în care megastarul a murit a fost inclusă în „Tragical History Tour“, un circuit care le propune turiştilor din Los Angeles vizitarea locurilor şi a reşedinţelor în care starurile şi-au dat ultima suflare, informează AFP.

Partea sumbră a vieţii starurilor

Turul durează patru ore, iar turiştii sunt plimbaţi cu microbuzele, pentru suma de 50 de dolari. Pentru moment, ghidul acestui circuit evită fosta reşedinţă a starului american, care este înconjurată de jurnalişti, de poliţie şi de admiratorii lui. Aceştia se opresc în faţa unei alte reşedinţe.

„În această casă au locuit pe rând Prince, Elton John şi Michael Jackson“, spune ghidul şi şoferul turului, Richard Sebastian. „Vom include apelul la 911 din cazul lui Michael Jackson imediat după ce vom obţine autorizaţia“, completează acesta.

Televiziunile americane transmit fără încetare înregistrarea unui apel la 911 de la reşedinţa închiriată de Michael Jackson în Los Angeles, în timpul căreia se poate auzi cum persoana care a sunat spune că un bărbat - al cărui nume nu a fost menţionat – „nu mai respiră“.

„Acest gen de circuit ne permite să cunoaştem partea sumbră a vieţii starurilor“, a declarat australianca Alix MacCarty. O altă pasageră, Janet Meeks, a adăugat: „Era mult mai amuzant în urmă cu 20
de ani, pentru că pe atunci parcurgeam acest traseu într-un dric“.

Starul nu era tatăl biologic al copiilor lui

image

Debbie Rowe, împreună cu primul copil, Prince Michael



Fosta soţie a superstarului  a confirmat speculaţiile legate de paternitatea copiilor lui Michael Jackson, într-un interviu pentru tabloidul „News of The World“. Debbie Rowe (50 de ani) spune că starul nu este tatăl biologic al celor doi copii pe care îi aveau împreună. Fosta asistentă medicală şi soţia lui Michael Jackson în perioada 1996-1999 afirmă că a acceptat să devină mama copiilor lui după ce acesta i-a spus că Lisa Marie Presley a refuzat să facă un copil cu el.

„Michael era divorţat, singur şi îşi dorea copii. Eu am fost cea care i-am spus: «Îţi voi naşte eu copiii». I-am oferit pântecul meu. A fost un dar. A fost ceva făcut pentru a-l vedea fericit. Eu am fost doar recipientul. Nu s-a folosit sperma lui Michael“, a spus aceasta. „El nu a vrut niciodată să locuiască cu mine, de aceea mi-a cumpărat o casă. Eu aveam casa mea, el avea casa lui, nu exista «casa noastr㻓, mărturiseşte Debbie.

Nu a mai putut face alţi copii

„Voia să pretindem că suntem o familie, dar nu am locuit niciodată împreună ca un cuplu. Nu am făcut niciodată sex, eu eram acasă, el era pe drumuri, cu treburile lui“, adaugă aceasta, menţionând că nu a mai putut face copii după primele două naşteri.

„Când a aflat că nu mai pot, nu a mai vrut să aibă de-a face cu mine“, conchide Debbie. În urma procesului de divorţ, Jackson a fost de acord să-i plătească lui Rowe 808.000 de euro pe an pentru primii trei ani de la divorţ şi 600.000 de euro anual pentru următorii şase ani. Rowe a mai primit o casă în Beverly Hills şi o maşină marca Ford Explorer.  Debbie este mama primilor doi copii ai lui Michael, Prince Michael (12 ani) şi Paris Katherine (11 ani).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite