Ashton Kutcher, acuzat de infidelitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Ashton Kutcher (31 de ani), căsătorit cu actriţa Demi Moore (47 de ani), a fost acuzat de tabloidul american „Star" că a avut o aventură cu o tânără din Hollywood. Aceasta este a doua acuzaţie de infidelitate la adresa lui în decurs de o lună, potrivit accesshollywood.com.

Brittney Jones susţine că l-a cunoscut pe Kutcher în luna iulie, într-un club din Hollywood. Ea pretinde că după ce i-a strecurat un şerveţel cu numărul ei de telefon, la câteva zile, a întreţinut raporturi sexuale cu Ashton Kutcher în reşedinţa lui din Los Angeles.

Mai citeşte şi:

Marele dezgheţ sexual

„M-am simţit foarte bine în braţele lui. A fost tandru şi drăguţ - nu a fost vorba de o simplă partidă sexuală la întâmplare", a declarat Brittney Jones.

Războiul declaraţiilor

Avocatul actorului a declarat, joi, pentru accesshollywood.com, că „Star" publică minciuni despre clientul său. Purtătorul de cuvânt al publicaţiei nu s-a lăsat mai prejos, declarând: „Revista «Star» susţine povestea pe care a publicat-o".

În primul articol despre infidelitatea starului, publicaţia susţinea că Ashton Kutcher a fost surprins sărutând o blondă într-un restaurant din Los Angeles. Actorul a vorbit şi el despre acel prim articol, declarând pe Twitter că „Star" publică „articole de ficţiune". La rândul ei, Demi Moore i-a răspuns soţului ei printr-un mesaj pe Twitter: „Excelent punct de vedere, iubitule!".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite