Ascensiunea fetei de la pagina 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Mantea, Roxana Ionescu şi Laura Cosoi s-au lansat în televiziune după ce au pozat în tabloidul „Libertatea“. Pentru Roxana Nemeş, Carmen Popa şi Bianca Jurcă, „Click!“ a fost rampa de lansare. O poză „trimisă la ziar“ le-a propulsat pe multe dintre domnişoarele avide de celebritate în showbiz. Unele au apărut în pictoriale „Playboy“, iar altele au devenit prezentatoare TV.

Urmând exemplul unor celebrităţi ca Samantha Fox şi Katie Price, care au devenit faimoase după ce au pozat în ipostaze sexy pentru faimoasa „Page 3" din tabloidul britanic „The Sun", româncele dornice de afirmare şi-au încercat şi ele norocul în acest fel.

În 2006, când avea 20 de ani, Andreea Mantea a devenit cunoscută după ce a apărut îmbrăcată în lenjerie intimă la rubrica „Fata de la pagina 5" din tabloidul „Libertatea". Notorietatea ei a crescut după ce a câştigat locul doi la concursul Miss Playboy. „M-am gândit că ar fi un pas bun pentru mine, aşa că m-am hotărât să trimit poze şi totul a fost foarte bine", spune Andreea Mantea despre decizia de a ieşi din anonimat. Doi ani mai târziu, bruneta a primit propunerea de a poza în celebra revistă pentru bărbaţi „Playboy", pentru ca mai apoi să fie aleasă pentru un alt pictorial, care îi prezenta pe cei mai frumoşi zece iepuraşi din Europa. „După pictorialul din «Playboy» mi s-au deschis şi alte uşi. Am reuşit cu multă muncă şi seriozitate", adaugă Mantea.

Asistenta lui Mircea Radu

Apariţiile sexy în reviste au propulsat-o destul de repede pe Mantea în televiziune. A fost asistentă la „Neatza cu Răzvan şi Dani", a prezentat alături deMircea Radu emisiunile „Noaptea erorilor" şi „Din Dragoste". În 2009, a participat la „Dansez pentru tine".

Prezentă pe prima pagină a tabloidelor în mai multe rânduri, gurile rele ar putea spune că în acest fel Andreei Mantea i-a crescut cota. Cei drept, ea s-a întors anul acesta în televiziune,unde prezintă împreună cu Gabriel Coveşteanu emisiunea „Nuntă cu surprize", la Kanal D. Şi câteva dintre domnişoarele care au apărut la cunoscuta rubrică „Fata de la pagina 3" din ziarul „Click!" au avut şansa de a ieşi din anonimat. Ele au câştigat simpatia cititorilor care le-au votat online, apoi au „demarat" spre cariere în varii domenii.

Roxana Manuela Nemeş, din Târgu Mureş îşi construieşte o carieră în muzică. Ultima sa piesă, „Just Sex", a strâns 30.000 de vizualizări pe YouTube în doar două săptămâni, în condiţiile în care încă nu are videoclip. Roxana pare făcută pentru scenă, iar anii de balet şi de dans se simt în fluiditatea mişcărilor sale. Are deja înregistrate peste zece piese şi albumul ei va fi lansat în curând. Roxana Nemeş este comparată cu Gina Pistol, un etalon al frumuseţilor autohtone care au apărut în „Playboy".

Roxana a apărut în celebra revistă pentru bărbaţi în ediţia de iulie anul acesta. Şi Iuliana Matei s-a lansat tot la „Fata de la pagina 3" din tabloidul „Clik!". Ea a pozat în „Playboy", în 2010. Carmen Popa, Miss Click! Model 2010, a fost MC în cadrul galelor Local Kombat de la Constanţa. Şi Livia Tăvăluc a pozat în „Playboy" după ce a apărut în „Click!" în 2009 şi 2010. Bianca Jurcă, participantă la concursul „Click Model 2010", a devenit fotomodel. În prezent, ea este membră PDL Timiş şi este funcţionar public.

Norocoasele de la TV

Laura Cosoi a atras atenţia după ce a apărut îmbrăcată destul de sumar în „Libertatea", în 2006. În acelaşi an, ea a fost cooptată de Pro TV să facă parte din echipa serialului „La Bloc". Blonda a primit apoi roluri în serialele: „Fete cu lipici" şi „Cu un pas înainte". Cosoi şi-a schimbat lookul de mai multe ori, a apărut şi ea în „Playboy". Şi pe bucureşteanca Andreea Spătaru „a lovit-o norocul" după ce a apărut la ziar, ea fiind desemnată Miss Playboy 2005.

Cum a devenit Roxana „Mama Natură"

Roxana Ionescu şi-a dorit să ajungă manechin. Ea a devenit prezentatoare TV   Foto: Antena 1 PR

Un tren important a prins şi Roxana Ionescu, devenită cunoscută ca „Mama Natură" (dotată fizic „de la natură", nu datorită implanturilor") după ce a trimis ofotografie la rubrica „Fata de la pagina 5" din Libertatea. Se întâmpla în 2002, iar Roxana recunoştea în descrierea fotografiei că spera ca dimensiunile bustului o vor ajuta în cariera de manechin. Blonda n-a ajuns chiar manechin, ci dansatoare în emisiunea „Ciao Darwin". A urmat, evident, un pictorial în „Playboy", apoi a prezentat rubrica „Meteo", la Antena 1 şi a participat la concursul „Dansez pentru tine".

„Fetele măcar au avut curajul de a se expune"
Iulian Comanescu 
analist media

„Adevărul": De ce credeţi că a prins atât de bine rubrica „Fata de la pagina X" din ziarele tabloide?

Iulian Comănescu: E vorba de o propunere destul de erotică, dar suportabil de decoltată deşi uneori nu tocmai atrăgătoare, într-un mecanism (scrisori cu poză de la cititoare) care asigură „permanenţa" la această rubrică, vreo 250 de zile pe an, dacă nu mă înşel. La începutul mileniului, nu era clar cum şi pe ce filieră poţi ajunge celebru sau mai ales celebră, aşa că multe românce vedeau în spaţiul din pagina 3 o trambulină către realizare.

În ce măsură a fost o rampă de lansare?

Fetele care au avut o traiectorie ascendentă sunt, procentual, puţine. Dar, oricum, cu calităţi fizice, o poză acceptabilă şi tenacitate, ai cam 1% şanse să reuşeşti prin intermediul rubricii.

Credeţi că domnişoarele care au debutat la rubrica aceasta pot fi modele pentru tinerele fete?

Răspunsul negativ e atât de previzibil încât prefer să vă şochez şi să vă spun că da, pot fi modele. Până la urmă nu e un păcat de moarte
să-ţi câştigi existenţa fiind frumoasă. Cât timp asta nu înseamnă prostituţie, coruperea cuiva, atentat la morala publică şi altele din aceeaşi clasă, ce e atât de rău în a-ţi trimite o poză sexy la un ziar? Singurele lucruri de reproşat ar fi, eventual şi acolo unde e cazul, urâţenia şi vulgaritatea. În rest, fetele de la pagina respectivă au avut măcar curajul de a se expune, tenacitatea de a duce acţiunea la capăt şi un coeficient de inteligenţă normal, care le-a făcut să înţeleagă mecanismul şi să-l folosească în favoarea lor.

" La începutul mileniului, nu era clar cum şi pe ce filieră poţi ajunge celebră."

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite