Artiştii sar în ajutorul solistei Anca Parghel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii care vor fi strânşi astăzi, la Sala Radio, o vor ajuta pe cântăreaţa de jazz să ajungă la tratament în Elveţia A învins cancerul în urmă cu 14 ani, dar boala a revenit. Astăzi,

Banii care vor fi strânşi astăzi, la Sala Radio, o vor ajuta pe cântăreaţa de jazz să ajungă la tratament în Elveţia

A învins cancerul în urmă cu 14 ani, dar boala a revenit. Astăzi, actori, oameni politici, sportivi luptă pentru salvarea Ancăi Parghel.

"Cred că nimeni nu poate da un verdict, nu poate spune gata, nu mai ai nicio şansă. Fiecare om are destinul lui, steaua lui norocoasă şi menirea lui pe acest pământ. Eu cred că misiunea Ancăi nu s-a încheiat", ne-a spus Irina Reisler, unul dintre oamenii care o sprijină pe artistă în aceste momente grele.

Anca Parghel a călătorit, marţi dimineaţă, cu un avion al Şcolii Superioare de Aviaţie, până la Clinica de Oncologie din Cluj. Cântăreaţa a fost însoţită pe drum de un echipaj de la Staţia de Ambulanţă Bucureşti. Ajunsă la destinaţie, Anca a fost consultată de o comisie de oncologi, în vederea începerii tratamentului citostatic.

Drama unei femei puternice

"M-a impresionat forţa ei, puterea de a lupta. Anca este incredibilă! Cu mâna pe inimă spun că este cel mai puternic om pe care l-am întâlnit în viaţa mea. Mii de oameni au supravieţuit cancerului cu ajutorul Ancăi şi asta m-a determinat să fac absolut tot ce mi-a stat în putinţă pentru ea. Am ajutat ca actele ei medicale să ajungă la o clinică din Elveţia şi să aibă la dispoziţie un avion şi o echipă medicală pentru a se deplasa la Clinica din Cluj", ne-a mai spus Reisler.

Anca are nevoie de 200.000 de euro pentru un tratament în Elveţia."Cancerul a revenit, organele genitale, abdomenul şi ficatul sunt pline de tumori, probabil sunt metastaze. Trebuie să vedem ce putem face pentru a rezolva problema", spune Ciprian Parghel, fiul artistei. Directorul spitalului din Cluj, dr. Alexandru Irimie, s-a rezumat să declare că Anca Parghel se află sub tratament şi că face o serie de investigaţii medicale.

Un gest altruist

Cei care vor să facă o donaţie pot suna astăzi până la ora 24.00 la două numere Romtelecom cu suprataxă, apelabile din reţeaua fixă: 0900900120 şi 0900900125.

Tarifele sunt de 5 euro şi de 10 euro. Donaţii se pot face şi la numărul scurt 1483 cu tarif de 3 euro/minut, apelabil din reţelele mobile.

Viaţa va învinge

Sub sloganul "Viaţa învinge", postul de televiziune Romantica va organiza, astăzi, la Sala Radio, între orele 20.00-23.00, un teledon care va reuni peste 40 de VIP-uri. Unul dintre primii artişti care au acceptat să cânte pentru Anca este Alin Oprea (foto). Demersul lui a fost urmat şi de alte celebrităţi autohtone, printre care Luminiţa Anghel,

Gabriel Cotabiţă, Paula Seling, Ionuţ Dolănescu, Pepe, Damian & Brothers, Claudiu Mirică etc. Componentul trupei Talisman s-a ocupat şi de sonorizare şi de lumini.

Conturile deschise la ING Bank de către fiul artistei sunt:
EURO: RO73INGB0000999901012956,
RON: RO30INGB0000 999901012954

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite