Arnold Schwarzenegger şi-a „terminat“ mariajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul actor de la Hollywood şi soţia lui, Maria Shriver, au anunţat luni că au decis să se despartă după o căsnicie de 25 de ani. Cei doi soţi au împreună patru copii. Schwarzenegger şi Shriver au recunoscut că locuiesc în case separate, însă nu au precizat dacă vor iniţia procedura de divorţ.

„Amândoi am trecut printr-o perioadă de tranziţie personală şi profesională. După multe discuţii, reflecţii şi rugăciuni, am luat împreună această hotărâre. Acum locuim separat şi încercăm să lucrăm la viitorul relaţiei noastre", au declarat cei doi soţi într-un comunicat comun.

Anunţul, cel puţin surprinzător pentru unii, a fost făcut la patru luni după ce Arnold Schwarzenegger (63 de ani) a renunţat la funcţia de guvernator al statului California, după două mandate. Ruptura dintre fostul star al seriei „Terminator" şi soţia sa, fost jurnalist al postului de televiziune american NBC, a venit după un mariaj de 25 de ani, deşi existau unele zvonuri cum că relaţia lor s-ar fi încheiat mai demult. La începutul acestui an, presa internaţională specula faptul că cei doi s-ar fi separat după ce Schwarzenegger a ieşit de pe scena politică.

La acel moment, Maria Shriver (55 de ani) se confrunta cu moartea tatălui său, postând pe internet mai multe mesaje în care vorbea despre incertitudinea din viaţa ei. „Este atât de stresant să nu ştii ce vei face în continuare", spunea ea, jurnaliştii de peste Ocean speculând faptul că mesajele ar fi şi o aluzie la problemele sentimentale ale cupului.

Despărţirea, o chestiune privată

Deşi şi-au anunţat oficial separarea, cei doi au spus că vor rămâne în continuare părinţii celor patru copii pe care îi au. „Copiii reprezintă lumina şi centrul vieţilor noastre. Considerăm că despărţirea noastră este o chestiune privată. Nici noi, nici altcineva dintre prietenii sau rudele noastre nu vor face declaraţii suplimentare pe această temă. Cerem publicului şi mass-mediei să ne trateze cu compasiune şi respect", au mai afirmat cei doi în comunicat.
Cei doi soţi, care s-au cunoscut în 1977, cu ocazia unui turneu de tenis, şi s-au căsătorit în 1986, au avut o căsnicie ferită de lumina reflectoarelor.

În 2003 însă, când Schwarzenegger şi-a anunţat decizia de a candida pentru funcţia de guvernator al Californiei, soţia sa nu s-a sfiit să-şi arate public nemulţumirea faţă de hotărârea partenerului ei. Cu toate astea, Shriver, simpatizantă a Partidului Democrat şi membră a familiei politice Kennedy, l-a susţinut pe soţul său republican, pe parcursul întregii campanii electorale. De asemenea, ea l-a sprijinit pentru a fi reales în funcţie şi în 2006.

Înapoi în lumea divertismentului

Deşi şi-a încheiat căsnicia şi cariera de politician, viitorul actorului nu pare deloc unul incert. În luna februarie a acestui an, starul îşi anunţa revenirea în industria cinematografică, un prim pas fiind participarea la un serial de desene animate, cu un erou conceput după asemănarea lui, numit „The Governator".

De asemenea, anunţul cum că un al cincilea film din seria „Terminator" va fi lansat pe piaţă a condus inevitabil către negocieri cu Schwarzenegger. Justin Lin, regizorul celebrei serii, a recunoscut că s-a întâlnit cu actorul pentru a negocia o apariţie într-un rol secundar, însă concluziile discuţiei sunt momentan incerte. Cât despre apariţia într-un rol principal, Arnold este bombardat de oferte. Cea mai sigură pare, deocamdată, cea pentru producţia „The Last Stand", în care actorul ar fi un şerif care încearcă să-l oprească pe liderul unui cartel de narcotice să treacă graniţa în Mexic. 

"Amândoi am trecut printr-o perioadă de tranziţie personală şi profesională. După multe discuţii, am luat împreună această hotărâre."
Arnold Schwarzenegger
actor

"Nici noi, nici altcineva dintre prietenii sau rudele noastre nu vor face declaraţii suplimentare pe această temă."
Arnold Schwarzenegger
actor

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite