Arnold Schwarzenegger are un copil nelegitim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, a trimis luni un comunicat de presă citat de cotidianul „Los Angeles Times", în care preciza motivul divorţului de Maria Shriver: un copil nelegitim.

„Înţeleg şi merit sentimentele de mânie şi dezamăgire ale prietenilor şi familiei. Nu există nicio scuză şi îmi asum deplina responsabilitate pentru durerea pe care am cauzat-o. Le-am cerut iertare Mariei, copiilor şi familiei mele. Îmi pare sincer rău", se precizează în comunicat. În urmă cu 10 ani, Arnie, aşa cum este poreclit actorul, a avut o aventură cu o angajată a familei, din care a rezultat acest copil din flori.

Abia recent, după ce a părăsit postul de guvernator, Schwarzenegger i-a spus fostei sale soţii despre existenţa urmaşului, iar acesta este motivul divorţului dintre Arnold şi Shriver, după un mariaj de 25 de ani. Mama copilului nelegitim al fostului guvernator a lucrat timp de 20 de ani cu familia acestuia şi şi-a dat demisia în ianuarie. Identitatea ei nu a fost deconspirată presei. După anunţul divorţului, a reapărut o fostă amantă a actorului şi politicianului, care a declarat că Arnold i-ar fi fost infidel Mariei Schriver cu cel puţin 13 femei.

"Înţeleg şi merit sentimentele de mânie şi dezamăgire ale prietenilor şi familiei.''
Arnold Schwarzenegger actor

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite