Arnold Schwarzenegger va juca din nou în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Arnold Schwarzenegger (63 de ani), care şi-a încheiat recent mandatul de guvernator al statului american California, a anunţat cu ajutorul contului său de Twitter că este dispus să primească noi oferte pentru proiecte cinematografice.

El şi-a anunţat agenţia de impresariat artistic CAA (cea mai mare de la Hollywood) că este pregătit să revină pe marile ecrane, chiar şi în roluri de acţiune ca acelea care l-au consacrat. „Veşti bune. Prietenii mei de la CAA mă întreabă de şapte ani când pot să accepte o ofertă serioasă pentru mine. Le-am dat undă verde", a comunicat actorul.

Citiţi şi:

Medvedev către Schwarzenegger: "Dacă aţi fi cetăţean rus, aţi putea lucra pentru noi"

În perioada în care a fost guvernator al Californiei, începând cu 2003, Schwarzenegger a abandonat platourile de filmare pentru politică, dar a avut anul trecut o apariţie mică în filmul „Eroi de sacrificiu/The Expendables", regizat de bunul lui prieten Sylvester Stallone. În acelaşi timp, el a mai putut fi văzut într-o secvenţă construită digital din filmul „Terminator: Salvarea", în care protagonist era Christian Bale.

Schwarzenegger s-a lansat în showbiz după ce a practicat culturismul şi a câştigat de şapte ori titlul de Mister Universe. El a trecut ulterior spre filme, pelicula care l-a făcut celebru fiind „Conan Barbarul". S-a făcut remarcat şi în filme de acţiune, precum „Terminator", „Total Recall" şi „Predator", dar şi în comedii precum „Gravidul", „Poliţist de grădiniţă" şi „Gemenii". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite