Arnold Schwarzenegger, încă doi copii din flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Jane Seymour (60 de ani) a afirmat într-un interviu pentru CNN că Arnold Schwarzenegger mai are încă doi copii în afara căsătoriei pe care i-a ţinut secret. Uimitoarea afirmaţie a actriţei din serialul „Doctor Quinn"  vine după ce fostul guvernator al Californiei şi soţia sa, Maria Shriver, au declarat public că divorţează.

Au împreună patru copii

Motivul  pentru care cei doi au pus capăt celor 25 de ani de mariaj este existenţa unui copil ilegitim al lui  Schwarzenegger, Joseph, în vârstă de 14 ani, rezultat în urma relaţiei adultere dintre actor şi menajera familiei, Mildred Baena. Maria Shriver a părăsit reşedinţa cuplului, la începutul anului, după ce soţul ei a informat-o despre existenţa acestui copil nelegitim, dar anunţul divorţului a fost făcut recent. Seymour, care a avut acelaşi cerc de cunoştinţe la Malibu ca şi familia lui Schwarzenegger a declarat pentru CNN: „Nu am fost surprinsă de faptul că s-au despărţit.

În curând vor ieşi la iveală noi detalii despre viaţa amoroasă a lui Arnold. Eu am auzit că mai există cel puţin încă doi copii din flori".  Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver nu au semnat un contract prenupţial, astfel că aceasta poate să ceară la divorţ jumătate din averea de 250 de milioane de dolari a starului. Cei doi s-au căsătorit în 1986 şi au patru copii: Katherine (22 de ani) 1989, Christina (20 de ani), Patrick Arnold (18 ani) şi Christopher (14 ani).  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite