Arnold Schwarzenegger ar putea pierde 251 de milioane de dolari în urma divorţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi totodată fostul guvernator american Arnold Schwarzenegger ar putea pierde peste două sute de milioane de dolari, ca urmare a despărţirii de Maria Shriver, femeia care i-a stat alături peste 25 de ani.

Schwarzenegger a fost părăsit de nevastă după ce aceasta a aflat că actorul o înşală şi are un copil cu o fostă menajeră, Maria putând intra în posesia sumei de 251 de milioane de dolari.

Conform unor apropiaţi ai cuplului, fosta soţie a lui Arnold a angajat şi un detectiv pentru a afla exact averea deţinută de către actor, deoarece doreşte să intre în posesia tuturor banilor la care are dreptul.

Averea întreagă a starului hollywoodian este estimată la 502 milioane de dolari, iar Maria Shriver are dreptul la jumătate din aceşti bani, ceea ce ar face ca această sumă să fie cea mai mare acordată vreodată în urma unui divorţ în care este implicată o persoană publică.

Fostul guvernator deţine, printre altele, un întreg mall, acţiuni la Coca-Cola şi Starbucks, şi o casă de aproape 13 milioane de dolari, în Los Angeles.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite