Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că are un copil nelegitim cu o fostă angajată a familiei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o săptămână de la anunţul divorţului de soţia sa, Arnold Schwarzenegger a dezvăluit adevăratul motiv al separării: are un copil nelegitim cu o fostă angajată a familiei sale.

Arnold Schwarzenegger a transmis luni un comunicat în care recunoştea că este tatăl unui copil născut în urmă cu peste un deceniu de o fostă angajată a familiei, potrivit BBC.

"După ce am terminat mandatul de guvernator, i-am spus soţiei mele despre acel eveniment care a avut loc în urmă cu un deceniu. Înţeleg şi merit pe deplin aceste sentimente de furie şi dezamăgire din partea prietenilor şi a familiei. Nu am nicio scuză şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru răul pe care l-am făcut. Mi-am cerut scuze faţă de Maria, de copii şi de întreaga familie. Îmi pare rău cu adevărat", a precizat Arnold Schwarzenegger în comunicat.

Fostul guvernator şi soţia sa, Maria Shiver, au împreună patru copii, cu vârste între 14 şi 21 ani.

"Cer ca mass-media să îi respecte pe soţia şi copiii mei în această perioadă extrem de dificilă. Eu merit atenţia şi criticile voastre, dar familia mea nu merită asta", a adăugat actorul.

Angajata a lucrat pentru familia Schwarzenegger timp de 20 de ani şi s-a pensionat în luna ianuarie. Atât numele său, cât şi al copilului, nu au fost făcute publice, pentru a le proteja identitatea.

Femeia a declarat luni, pentru Los Angeles Times, înainte ca Arnold Schwarzenegger să transmită comunicatul, că un alt bărbat, soţul său pe vremea aceea, este tatăl copilului. Când ziarul The Times a informat-o despre comunicatul lui Arnold Schwarzenegger, fosta angajată a refuzat să comenteze.

Fostul guvernator şi Maria Shiver au fost căsătoriţi timp de 25 de ani. Cei doi nu au invocat niciun motiv în momentul în care au anunţat divorţul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite