Antena 1 se desparte de Simona Pătruleasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managementul postului de televiziune Antena 1 i-a cerut, azi, demisia prezentatoarei Simona Pătruleasa, după ce aceasta s-a supărat că i-a fost scoasă emisiunea din grila posului GSP TV, care face parte din acelaşi trust de presă.

Potrivit unor surse din Antena 1, Pătruleasa a sunat la trustul concurent, MediaPro, după ce a auzit că emisiunea ei de la GSP TV, „Interviurile Simonei”, a fost scoasă din grila de programe, pe motiv că făcea audienţe foarte scăzute. Aceleaşi surse afirmă că managerul trustului Intact, Camelia Voiculescu, a aflat de telefonul dat de Pătruleasa la MediaPro şi i-a cerut să-şi prezinte demisia.

Contactată de „Adevărul”, Simona Pătruleasa a negat un conflict cu managerul trustului Intact, Camelia Voiculescu.

„Nu mi-am dat demisia pentru că mi-a fost scoasă emisiunea din grila GSP TV. Era normal să fie scoasă deoarece au început meciurile din Liga 1 şi sunt transmisii. Înainte de a demisiona, am primit de la GSP TV o propunere pentru un proiect la toamnă”, a declarat Simona Pătruleasa pentru „Adevărul”.

Prezentatoarea TV a spus că a avut mai multe motive pentru care şi-a înaintat demisa, dar a refuzat să precizeze care sunt acestea. „Nu mi-am dat demisia ca să plec undeva, ci pentru că nu mai voiam să lucrez la Antena 1”, a încheiat Pătruleasa. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite