Anna Lesko: „De-a lungul anilor, au fost mulţi bărbaţi în preajma mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anna Lesko vorbeşte în cel mai nou număr al revistei „The ONE" despre dragoste, succes şi oamenii care i-au marcat viaţa, precizând că, de-a lungul anilor, au fost mulţi bărbaţi în preajma ei, care i-au fost alături în viaţa profesională sau în cea privată, potrivit Mediafax.

„De-a lungul anilor, au fost mulţi bărbaţi în preajma mea. Nu mă feresc de cuvântul mulţi, pentru că nu vorbesc despre relaţii amoroase, ci despre oameni care mi-au fost alături şi în viaţa profesională, şi în cea privată. Le dau credit tuturor, nu pentru schimbări sau propulsări extraordinare, ci pentru că, în preajma lor, poate am gândit într-un anumit fel şi am luat anume decizii care mai târziu s-au dovedit câştigătoare", a mărturisit cântăreaţa.
„Nu pot să spun că X mi-a făcut aia şi Y m-a ajutat cu altceva. Îmi dau credit exclusiv mie, pentru că a fost şi este gândirea mea, concepţia mea despre viaţă şi carieră. Eu am luat, am învăţat, am ales, nu am primit nimic", a adăugat Lesko.
Întrebată ce calităţi trebuie să aibă un bărbat ca să o cucerească, Anna a răspuns fără exitare: „Nu trebuie să aibă calităţi, ci maniere". Totodată, ea a mărturisit că este foarte greu de sedus şi că nu-i place impoliteţea la bărbaţi şi lipsa de respect faţă de sine la femei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite