Anna Lesko s-a mutat în vila lui Codin - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre relaţia dintre Anna Lesko şi Codin, noua vedetă Playboy sau refuzul Mihaelei Rădulescu de a juca în "Gaiţele". Printre alte subiecte abordate se mai numără şi dispariţia Elodiei Ghinescu declarată oficial sau căsătoria lui Dan Teodorescu.

Anna Lesko s-a mutat în vila lui Codin. Formează un cuplu de un an şi se pare că se iubesc atât de tare, încât au hotărât să se mute împreună. Frumoasa Anna Lesko (30 de ani) îşi petrece nopţile mai mult în vila iubitului ei, Codin Maticiuc (28 de ani), situată pe Şoseaua Nordului, dotată şi cu piscină în interiorul casei. Codin este recunoscut pentru parcul său auto impresionant, format din maşini ce ajung la suma de 2 milioane de euro şi pentru relaţiile sale de scurtă durată cu mai toată floarea cea vestită a vedetelor feminine. Dar iată că focoasa basarabeancă Anna Lesko nu numai că a reuşit să-i potolească setea de femei, ba chiar se pare că cei doi au planuri serioase împreună, scrie Click.

Aubrey O’Day, vedeta Playboy din Martie.
Noua vedeta selectată pentru coperta celebrei reviste pentru bărbaţi, Playboy, este cântăreaţa Aubrey O’Day. Aubrey face parte din formaţia Danity Kane, descoperită de P.Diddy în show-ul Making The Band 3. Pe lânga muzică şi modeling, Aubrey este şi actriţă şi a jucat recent în comedia American High School. Vedeta a dat şi un interviu incendiar în numărul ce va apărea în Martie şi a dezvăluit câteva din detaliile picante ale vieţii sale sexuale. “Am încercat să fac sex peste tot: în taxiuri, în localuri, chiar şi în toalete publice. Sunt una din acele fete care vor să îi dăruiască partenerului senzaţii tari şi neaşteptate”, a mărturisit vedeta cu zâmbetul pe buze, anunţă Click.

Mihaela şi Andreea nu vor să fie "Gaiţele" lui Bănică jr.
A jucat în filme şi a regizat videoclipuri, însă când vine vorba să urce pe scena de teatru alături de nume grele, Mihaela Rădulescu spune că i s-ar parea ridicol şi lipsit de bun-simţ să facă acest pas. Tocmai de aceea a refuzat propunerea venită din partea regizorului Grigore Gonta de a da viaţă unui personaj din piesa "Gaiţele", unde din distribuţie fac parte Stela Popescu, Adriana Trandafir sau Claudiu Bleonţ. Mihaela spune că nu s-ar simţi în elementul ei alături de mari actori şi că preferă să-i aibă invitaţi în emisiune decât să-i devină colegi de scenă. Alături de Mihaela Rădulescu ar mai fi trebuit să apară în piesa Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr, însă şi aceştia au declinat oferta, scrie Gardianul.

Elodia a fost declarată oficial dispărută. Judecătoria Braşov a admis ieri cererea de declarare pe cale judecătorească a dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu. Declararea dispariţiei avocatei este o condiţie de fond prealabilă pentru stabilirea pe cale judecătorească a morţii acesteia, însă numai după patru ani de la declararea dispariţiei. Ultima zi în care a fost văzută aceasta este data de 30 august 2007, conform declaraţiilor soţului acesteia, poliţiştul Cristian Cioacă, scrie Libertatea.

Dan Teodorescu se căsătoreşte.
Cântăreţul îşi va pune pirostriile pentru a doua oară. După mariajul eşuat alături de ştirista Melania Medeleanu, Dan Teodorescu speră să aibă mai mult noroc cu Irina Chiosa. Actriţa va deveni doamna Teodorescu pe 7 martie 2009. Dan Teodorescu s-a hotărât, mai repede decât ne aşteptam, să-şi întemeieze o familie împreună cu Irina. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an şi jumătate şi s-au afişat împreuna în vara lui 2007. Contrar informaţiilor din presă, conform cărora artistul ar fi făcut deja marele pas, liderul trupei Taxi abia s-a hotărât asupra datei când îşi va duce iubita la Starea Civilă, potrivit CanCan.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite