Angelina Jolie, Brad şi copiii, „turişti“ de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Actriţa americană plănuieşte sărbători exotice, dar tradiţionale, pentru partenerul ei şi pentru cei şase micuţi ai clanului Jolie-Pitt. Aproape în fiecare an, cuplul îşi duce copiii să locuiască în altă parte a lumii. Crăciunul acesta nu va fi diferit: îi aşteaptă aventuri într-un loc exotic.

Deşi destinaţia de vacanţă n-a fost aleasă încă sau a fost păstrată secretă, pentru a ţine paparazzii departe de familie, Jolie a dat câteva detalii despre planurile sale.

„Vom călători alături de copii într-o parte a lumii aleasă aleatoriu", a declarat Jolie (35 de ani) pentru emisiunea de radio a americanului Ryan Seacrest, informează dailymail.co.uk.

„Vom avea parte de aventuri, pentru că asta ne place să facem", a mai spus frumoasa actriţă, prezentă acum pe marile ecrane din lume în thrillerul „The Tourist/Turistul", în care a jucat alături de Johnny Depp. Întrebată dacă a avut timp să cumpere cadouri, Jolie a răspuns afirmativ.

Mai mult, ea a avut timp să pregătească „şosetele" (o tradiţie americană - n.r.) pentru fiecare dintre cele şase odrasle şi să împacheteze darurile. Jolie şi Pitt au trei copii adoptaţi, Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia.

Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.

Vorbind în aceeaşi emisiune de radio despre filmul „The Tourist", care a fost criticat de cronicari, dar care a primit trei nominalizări neaşteptate la Globurile de Aur, Jolie a povestit cum s-a înţeles la filmări cu Johnny Depp. „Amândoi suntem destul de casnici, chiar locuim aproape unul de altul în Franţa, deşi nu ne-am întâlnit niciodată", a povestit Jolie. „Brad şi Johnny au lucrat împreună mai demult şi Brad mi-a spus: «E un tip de treabă şi sigur o să-ţi placă». Oricum, mi-au plăcut mereu filmele lui".

Se plac, dar n-au „chimie"

Şi Johnny Depp (47 de ani) a avut numai cuvinte bune de spus despre Jolie. El a fost încântat de cât de „normală" e Angelina. „Am fost imediat impresionat de ea. Nu că aş fi citit prea mult în presă, dar n-ai cum să nu afli că ea şi Brad sunt hăituiţi de presă în toată lumea", a spus Depp, care a ţinut să remarce că Angelina este şi o mamă grozavă. De asemenea, i-a admirat interpretarea nominalizată la Oscar din filmul „Changeling".

Deşi cei doi actori s-au simpatizat, criticii de film au remarcat lipsa de „chimie" dintre ei în „Turistul". Pelicula va fi lansată în România la 7 ianuarie. În prima săptămână de la premieră a avut încasări moderate: 32 de milioane de dolari. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite