Angelina, o nouă viaţă la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie, alături de Pax (stânga), adoptat din Vietnam, şi de Shiloh, fiica sa naturală
Angelina Jolie, alături de Pax (stânga), adoptat din Vietnam, şi de Shiloh, fiica sa naturală

Actriţa americană s-a mutat pentru o perioadă mai mare în capitala Ungariei,unde a început filmările pentru un nou lungmetraj. În timp ce partenerul ei, Brad Pitt, filmează în SUA, Angelina şi-a luat cei şase copii şi s-a instalat într-o vilă luxoasă. Patru copii vor merge la grădiniţă şi la şcoală în Budapesta.

În luna august, actriţa americană în vârstă de 35 de ani a anunţat că va regiza un film a cărui acţiune se petrece în timpul Războiului Bosniac (1992 - 1995). Cum filmările au loc în Ungaria, Angelina şi-a luat toată „echipa" (mai puţin pe Brad Pitt, implicat în turnarea lungmetrajului „Moneyball", în Boston) şi s-a mutat la Budapesta.

Starul american a vrut să le asigure tot confortul celor şase copii ai săi, aşa că a închiriat o vilă de lux, care are o grădină uriaşă şi chiar propriul lac, potrivit dailymail.co.uk.

Actriţa va sta o perioadă mai mare în Ungaria, astfel că patru dintre copiii cuplului vor începe şcoala şi grădiniţa săptămâna viitoare.

„Angelina i-a înscris pe Pax şi pe Maddox la o şcoală franco-americană de elită, unde vor merge începând de săptămâna viitoare. Acea şcoală are şi grădiniţă, unde vor merge Zahara şi Shiloh", a declarat o sursă.

Jolie încearcă să le asigure copiilor ei un mediu cât mai plăcut şi doreşte să-şi facă cât mai mulţi prieteni în Budapesta. „A venit la fiecare dintre vecini, le-a strâns mâna tuturor şi s-a prezentat, ca şi cum ei  n-ar fi ştiut deja cine era", relatează revista „People", citată de Mediafax.

Pelicula care se va filma în Ungaria reprezintă debutul regizoral al Angelinei Jolie. Filmul va spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi care se întâlnesc înainte de izbucnirea războiului şi va ilustra, totodată, impactul războiului asupra relaţiei lor. „E un film de dragoste, nu unul despre război", a ţinut să precizeze viitoarea regizoare.

Cuplu solid

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de 9 ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de 6 ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de 5 ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008 la Nisa, în Franţa.  

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite