Angelina Jolie, în ipostaze incendiare prima oară după naşterea gemenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie, în ipostaze incendiare prima oară după naşterea gemenilor
Angelina Jolie, în ipostaze incendiare prima oară după naşterea gemenilor

Angelina Jolie demonstrează din nou că este cea mai sexy femeie de la Hollywood în ultimul ei film, intitulat “Salt”. Ea apare în ipostaze incendiare în care se dezbracă în faţa camerei de filmat, pentru prima oară de la naşterea gemenilor Knox şi Vivienne, în urmă cu numai un an şi patru luni.

Actriţa în vârstă de 34 de ani a început filmările la noua peliculă la doar şase luni după naştere, impresionând prin rapiditatea cu care şi-a recăpătat silueta de invidiat. În scenele fierbinţi, Angelia apare în lenjerie intimă dezgolindu-şi abdomenul perfect care ascunde urmele sarcinii purtate, scrie cotidianul britanic “The Daily Mail”.

Deşi, iniţial, criticii au presupus că a fost angajată o dublură, tocmai pentru că nu i se vede chipul, ci doar trupul sculptat, personajul feminin este recunoscut a fi jucat de Angelina, fiind vizibile tatuajele reprezentative pe care le are pe corp.
În trailerul lansat săptămâna aceasta, caracterul Jolie este văzut dezgolit într-o scurtă secvenţă. În noua peliculă, Angelina joacă rolul unui agent CIA, Evelyn Salt, care este este forţat să se ascundă, după ce este acuzat de a fi un spion rus.

Fanii Angelinei mai au însă de aşteptat până o vor revedea pe marile ecrane, filmul “Salt” urmând a fi lansat abia la data de 23 iulie 2010.

Vezi trailerul ultimului filmul cu Angelina Jolie pe adevărul.es.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite