Angela Bismarki, regina braziliană a bisturiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul brazilian Angela Bismarki şi-a făcut deja 42 de operaţii estetice şi are de gând să continue, pentru a-şi asigura un loc în Cartea Recordurilor.

Angela are 37 de ani şi a fost numită deja "regina carnavalului" de către Şcoala de samba "Nene de Villa Matilde", unde activează ca dansatoare. Pentru a fi în cea mai bună formă fizică, în timpul defilării pe "sambodromul" din Sao Paulo, ea a recurs recent la câteva operaţii de liposucţie.

"Sunt foarte perfecţionistă. Dacă văd că am oricât de puţină celulită, îmi pun în minte să o elimin imediat", a precizat Angela. Aceste recente intervenţii nu au fost primele pentru tânăra dansatoare. „M-am operat deja de 42 de ori", a spus, mândră, Angela.

În a doua decadă a anilor 90, ea s-a supus primelor operaţii, pentu a-şi pune implant cu silicon. Obsedată, Angela, nu a mai ieşit, de atunci, din sala de operaţii, iar rezultatele sunt evidente: abdomenul său tare, talia subţire, fundul bombat şi sânii generoşi, pulpe mai groase şi sprâncene bine marcate, pleoapele ridicate, buzele cărnoase şi obrajii preominenţi, inclusiv o gropiţă în barbă.

În concluzie, Angela este o sculptură pe gustul tropicalilor.

Totuşi, chiar şi după atâtea operaţii, Angela recunoaşte că i-au rămas câteva detalii de aranjat. „În curând voi intra în Cartea Guiness a Recordurilor", a afirmat ea, convinsă.

Vezi aici GALERIE FOTO cuAngela Bismarki

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite