Andrei Gheorghe „face cărţile“ pentru vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul TV va prezenta, de la jumătatea acestei luni, emisiunea „Clubul de poker“, la Prima TV. Invitaţii primei ediţii vor fi Gina Pistol, Florin Piersic jr, Gabriel Cotabiţă şi Bogdan Naumovici (director de creaţie 23 Communication).

Andrei Gheorghe va lansa în curând un nou proiect editorial, o emisiune dedicată iubitorilor de poker, potrivit paginademedia.ro. Producţia va fi dezvoltată de compania olandeză Prime Media, cu sprijinul pokerstars.com, iar postul Prima TV va asigura doar spaţiul de emisie.

Noua emisiune presupune un joc de poker între vedete în care, ulterior, vor intra şi cei mai buni jucători de pe site-ul pokerstars.com. „Pokerul este un joc extrem de rapid unde combini intuiţia cu ştiinţa. Este o combinaţie între şah şi ceva şeptică", a spus Andrei Gheorghe. Întrebat dacă nu-i este teamă că se vor epuiza invitaţii-vedetă jucători de poker, acesta răspuns că nu. „Toată lumea care a făcut o facultate în România şi a stat în Regie, în Grozăveşti sau prin alte cămine a jucat poker, respectă pokerul, iubeşte pokerul", a declarat el.

Gheorghe este jucător de poker

Gheorghe mărturiseşte că şi-a dorit să facă un format de acest gen de mai mulţi ani. „Când eram la Antena 1, am făcut un demo al unei emisiuni de poker, acum vreo opt sau nouă ani. I-am tot bătut la cap pe toţi că pokerul are o istorie şi că ar fi bine să facem o emisiune înaintea tuturor", a declarat Gheorghe, care a precizat că a fost contact de firma olandeză pentru acest proiect. Gina Pistol, Florin Piersic jr, Gabriel Cotabiţă, Ionuţ Iftimoaie şi Bogdan Naumovici (director de creaţie 23 Communication) sunt primii invitaţi.

Andrei Gheorghe a trecut de-a lungul timpului de la industria de divertisment la politică, iar acum a revenit la divertisment. Întrebat ce i-a plăcut mai mult, lumea politică sau cea a divertismentului, acesta răspuns simplu: „Mi-a plăcut în Panama" (unde a realizat emisiunea „Rătăciţi în Panama", difuzată la Kanal D - n.r.). Însă, producţia care a avut un buget de aproximativ două milioane de euro a fost un eşec în ceea ce priveşte audienţa şi încasările în publicitate.  În prezent, Gheorghe mai realizează emisiunea „Salutare, naţiune" pentru televiziunea Prime TV din Republica Moldova. La fel ca Dan Negru, de la Antena 1, el face naveta săptămânal în ţara de peste Prut. Gheorghe crede că va face faţă drumurilor solicitante cu o condiţie: să nu încurce Prime TV cu Prima TV, după cum a glumit realizatorul.

Întrebat dacă l-ar invita în emisiune pe antrenorul Victor Piţurcă, suprins trişând la un joc de poker într-un cazinou, Gheorghe a spus că nu ar avea nicio problemă. „L-aş invita, chiar cu mare plăcere. Un jucător puternic este întotdeauna bine-venit", a încheiat el.

"Toată lumea care a făcut o facultate în România şi a stat în Regie, în Grozăveşti sau prin alte cămine a jucat poker, respectă pokerul, iubeşte pokerul."
Andrei Gheorghe realizator TV

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite