Andreea Raicu e „Stilist Personal“ pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Raicu lansează astăzi aplicaţia „Stilist Personal", un serviciu disponibil pe pagina sa de Facebook, http://apps.facebook.com/stilist-personal/, care oferă recomandări vestimentare tuturor femeilor interesate de modă şi stil.

Utilizatoarele serviciului vor fi îndrumate în mod individual, de Andreea şi de echipa sa de stilişti, către alegerea ţinutei perfecte pentru orice ocazie. „Mă bucur foarte mult că am lansat acest proiect, a cărui idee a pornit de la oamenii din jurul meu. În ultimii ani, mi s-au cerut de foarte multe ori sfaturi vestimentare pe Facebook sau pe blog. Aşa că m-am gândit să creez acest serviciu care e foarte util pentru oricine se simte nesigur de ţinuta aleasă", a declarat Andreea Raicu.
„Un simplu detaliu poate compromite sau poate salva un outfit - forma, textura, culoarea sunt cruciale. Cred că toate femeile, indiferent de vârstă şi siluetă, merită să arate senzaţional şi merită să afle ce li se potriveşte şi ce nu. De aceea, cu ani în urmă, am prezentat emisiunea «Stil», care s-a bucurat de mare succes, la Prima TV, anul trecut am lansat DVD-ul «Stylepedia», alături de Roxana Voloşeniuc, iar astăzi lansez «Stilist Personal». Împreună cu echipa mea de stilişti, le aştept cu drag pe toate cele care au nevoie de sfaturi să folosească această aplicaţie de Facebook", a adăugat vedeta.
Cele care vor să primească sfaturi de la Andreea Raicu trebuie să trimită o fotografie în care să apară îmbrăcate exact în ţinuta pe care urmează să o poarte.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite