Andreea Olariu a cucerit Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca în vârstă de 14 ani a cântat împreună cu Al Bano. Ea a câştigat premiul juriului la „Megastarul“ italian. Andreea Olariu impresionează prin timbrul special al vocii ce aminteşte de Celine Dion, Lara Fabian, Mariah Carey sau Leona Lewis.

Italia, patria muzicii, este deja un tărâm cucerit pentru constănţeanca Andreea Olariu. Italienii o compară pe adolescenta din România cu celebra Miley Cyrus. Andreea Olariu (14 ani) s-a întors luni din Peninsulă, acolo unde susţine spectacole în cadrul turneului „Io canto la festa", televizat de Canal 5 Mediaset.

A cântat până acum în Genova, Milano, Roma, Napoli. Cel mai recent spectacol, cel de sâmbătă, de la Napoli, a fost un adevărat succes. „La toate spectacolele, lumea mă aplaudă. Am primit foarte multe aprecieri din partea italienilor! Sunt singura româncă din acest grup de artişti. Sincer vorbind, nu m-am aşteptat să am un asemenea succes", spune Andreea emoţionată.

Italienii o vor în spectacole

Participarea la turneul „Io canto la festa" a venit în urma succesului la emisiunea-concurs „Io canto", „Megastarul" italian. La sfârşitul anului trecut, românca a câştigat premiul juriului - „Bravo Bravissimo". Astfel, a avut ocazia să fie pe aceeaşi scenă cu vedete de talie internaţională. La una dintre ediţiile emisiunii-concurs, a cântat în duet cu Al Bano melodia „Tu per sempre".

Succesul la concursurile muzicale din Italia i-a adus o bursă de studiu la Milano. La toamnă, Andreea, acum elevă în clasa a VIII-a la Şcoala „Nicolae Tonitza" din Constanţa, va începe cursurile prestigioasei şcoli Music Art and Show din Milano.

„Andre Ola", vedetă marca Marius Moga

Din ianuarie, Andreea colaborează cu Marius Moga. Deja a lansat un single, „Erase you", care este difuzat de posturile de radio din România. Piesa este un featuring cu Helene, vocea feminină a piesei „Save me" de la Morandi.

„Andre Ola" este numele de scenă al vedetei lansate de cunoscutul compozitor Marius Moga. Şi imaginea adolescentei este diferită faţă de cea cu care i-a obişnuit pe fanii ei din Italia. „Andreea are o voce care nu sună a 14 ani, mai mult seamănă cu a unei tinere de 18 ani. Imaginea ei degajă inocenţă, dar şi puţin glam", explică Georgiana Toea, PR-ul Andreei.

Videoclipul primei sale piese urmează să fie filmat zilele următoare. Tot în cursul acestei luni, Andreea va pleca la Miami, pentru cel de-al doilea single, care va fi înregistrat în studioul lui Diego Morales.

Descoperită de Trăistariu

Constănţeanca Andreea Olariu a debutat la vârsta de 6 ani la Festivalul „Steluţele Mării" din Constanţa. Adolescenta cântă melodii din repertoriul internaţional, artista ei preferată fiind Lara Fabian. În 2008 a fost remarcată de Mihai Trăistariu la un concurs organizat la Sulina, şi de atunci, între cei doi a început o colaborare fructuoasă. 

Românii au talent şi dincolo de graniţe



Timişoreanul Costel Busuioc (foto stânga), aflat la muncă în Spania unde lucra ca zidar, a câştigat, cu vocea sa de tenor, finala din 2008 a concursului „Hijos de Babel". Busuioc a interpretat aria sa favorită, „Nessum Dorma" cucerind publicul spaniol.

 În mai 2008, Linda Teodosiu (foto centru), o fată de 16 ani de origine română, îi uimea pe nemţi cu vocea ei la concursul „Das Super Talent", difuzat de RTL. Ea s-a calificat dintre 30.000 de candidaţi, dar s-a oprit în semifinală.

Şi românca Petruţa Kupper (foto dreapta) a rupt inima publicului german interpretând la nai piesa „Lonely Shepherd". În decembrie 2009, ea s-a situat pe locul al treilea la concursul difuzat de postul RTL.

"Am primit foarte multe aprecieri din partea italienilor! Sunt singura româncă din acest grup de artişti. Sincer vorbind, nu m-am aşteptat să am un asemenea succes."
Andreea Olariu
cântăreaţă

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite