Andreea Marin, la poştă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin Bănică
Andreea Marin Bănică

Neimplicată momentan în vreun proiect de televiziune, fosta Zână a surprizelor la români a îmbrăcat uniforma Poştei şi s-a aşezat la ghişeu.

Andreea Marin Bănică poate fi urmărită în postura de poştăriţă sâmbătă, de la ora 20.15, în emisiunea „Aş vrea eu", difuzată la Pro TV. Prezentă într-un show care le joacă feste oamenilor obişnuiţi, ­Andreea Marin satisface dorinţele clienţilor săi, în timp ce neagă cu vehemenţă că ar avea vreo legătură cu vedeta TV. „Aş vreau eu", spune Andreea Marin, cu un puternic accent moldovenesc.

În aceeaşi emisiune, Smiley s-a metamorfozat într-un vânzător de pâine care nu este în stare să-i ofere clientului ce-şi doreşte. În locul unei pâini cu cartofi, cumpărătorul primeşte o pâine albă şi o pungă de cartofi.

Recunoscut de majoritatea cumpărătorilor, cântăreţul ţine cu dinţii de noua ipostază în care l-a adus viaţa. Omul care prezintă vremea la Pro TV, Florin Busuioc, îmbracă şorţul murdar de sânge al măcelarului, şi cu toate astea, este recunoscut şi taxat pentru prog­nozele meteo greşite oferite de-a lungul timpului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite