Andreea Esca: „Nu visam să mă fac jurnalistă. Visam să fiu vânzătoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Esca
Andreea Esca

Andreea Esca a vorbit, ieri, la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti, despre ce atuuri a avut când a intrat în presă, despre ce visa să ajungă, dar şi despre ce părere are lumea despre ea.

Aceasta a răspuns, timp de aproximativ două ore, întrebărilor puse de către studenţi şi a glumit cu aceştia, precizând că, deşi avea doar 19 ani, era îmbrăcată ca o babă. „Cred că unul dintre principalele mele atuuri a fost că eram îmbrăcată ca o babă. Am zis să îmi iau un sacou, poate şi-au zis că sunt mai serioasă. Aveam 19 ani şi jumătatecând m-am angajat la SOTI. Mi-au dat un ziar şi mi-au spus să citesc, apoi mi-au propus să prezint jurnalul de seară. Am avut noroc. Când am început în televiziune, nu exista nimic. Acum, este mai greu“, şi-a început Esca discursul.

Vedeta de la Pro TV a continuat prin a explica de ce nu părăseşte pupitrul ştirilor, dar şi cum a ajuns să facă parte din mass-media şi, mai important, să fie o jurnalistă foarte respectată. „Am dat la ASE şi am picat. De supărare, am plecat în vacanţă. Atunci, abia se înfiinţase o facultate de jurnalism particulară şi am dat la jurnalism. Eu nu visasem să mă fac jurnalistă, eu visam să fiu vânzătoare. Dacă aş face o emisiune aşa cum îmi doresc, aş invita doar zece oameni. Aş face zece emisiuni şi gata. În România, la televiziuni sunt mereu aceiaşi invitaţi. Toată lumea ştie că eu mă simt foarte bine aici“, a afirmat prezentatoarea de la Pro TV.

În final, Andreea Esca a vorbit despre despre tinerii care părăsesc ţara, dar şi cei care zic că este doar o cititoare de promter. „Asta este o legendă, ca şi cea a salariului meu. De multe ori oamenii minimalizează lucrurile. Dacă ar fi numai faptul că trebuie să citeşti în direct, într-o tensiune pe care ţi-o dă faptul că te văd milioane de oameni, ar vedea că nu e uşor de loc. Acum 15 ani, le-aş fi spus tinerilor că este un act de laşitate să plece din ţară. Acum, cu durere în suflet, spun că ar fi egoist in partea mea să îi spun să rămână în ţară“, a conchis aceasta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite