Andreea Bănică, înşelată de soţ cu trei femei- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Andreea Bănică Mitrea care a fost înşelată de soţ cu trei femei, Iulia Albu care a slăbit 15 kilograme sau despre Adrian Enache care a dansat cu fiica lui. Printre alte subiecte, Roxana Ilie i-a sucit minţile lui Alin Simota, iar fata lui Fane Spoitoru a apărut cu sânii pictaţi.

Andreea Bănică, înşelată de soţ cu trei femei. Scandalul sexual în care a fost implicat soţul Andreei Bănică ia amploare. După declaraţiile incendiare ale Corinei Popa, alte fete au prins curaj şi l-au acuzat pe Lucian Mitrea de hărţuire sexuală. Ele sunt atât de pornite, încât intenţionează să-l dea în judecată pe celebrul impresar. Tinerele susţin că impresarul a cerut favoruri sexuale fie pentru a fi promovate în showbiz, fie pentru a le intra în graţii băieţilor formaţiei Akcent, scrie Click!.

Aşa a topit Iulia Albu 15 kilograme! Iulia, soţia designerului de încălţăminte Mihai Albu, a reuşit, în timp record, să scape de cele 15 kilograme acumulate în timpul sarcinii. Click! vă prezintă primele fotografii cu vedeta după ce a născut, dar şi reţeta-minune care a ajutat-o să revină la 50 de kilograme, greutatea iniţială.

Adrian Enache, pe scenă cu fiica lui. Adrian Enache şi-a lansat joi, la magazinul Cora Pantelimon, albumul “Best Of”. De la eveniment au lipsit două fiinţe dragi interpretului, Iuliana Marciuc şi micuţul David Mihnea, însă în sală a fost Diana, fiica lui. Fata a urcat, la un moment dat, pe scenă şi i-a acordat tatălui ei un dans. “Îmi iubesc foarte mult copiii. David e prea mic să participe la astfel de evenimente... Să ştiţi însă că sunt foarte fericit!”, a declarat Adrian Enache, scrie Libertatea.

Roxana Ilie i-a sucit minţile miliardarului, care şi-a abandonat copiii şi soţia. Unul dintre cei mai cunoscuţi miliardari ai României este implicat într-un scandal de proporţii. Alin Simota, finanţatorul echipei de fotbal Jiul Petroşani, este acuzat de fosta soţie că îşi înfometează copiii, deşi are o avere impresionantă şi este extrem de darnic cu iubitele sale, scrie Cancan.

Fata lui Fane Spoitoru, în sânii goi, dar pictaţi.
Claudia Ion (23 de ani), fiica interlopului Fane Spoitoru, a fost una dintre vedetele show-ului de make-up şi body painting realizat de Kătălina Barbu în memoria lui Michael Jackson. Claudia, care lucrează ca model de aproape 4 ani, a apărut pentru prima oară goală joi seara, pe podiumul de la Club Princess, unde a avut loc evenimentul, şi unde a fost una dintre cele mai aclamate apariţii, alături de Miss Earth, Roxana Ilie sau de blonda lui Iri, Mariana Roşca, despre care se zvoneşte că ar fi primit aproape 1.000 de euro pentru prezentare, scrie Libertatea.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite