Andreea Marin, partenera lui Mickey Mouse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin, partenera lui Mickey Mouse
Andreea Marin, partenera lui Mickey Mouse

Fosta prezentatoare TV a fost gazda evenimentului de lansare a postului pentru copii Disney Channel România. Disney Channel (fostul post Jetix România) a început să emită sâmbătă, 19 septembrie. În grilă sunt incluse desene animate, seriale şi filme.

Lansarea postului a beneficiat de prezenţa mai multor celebrităţi, printre care Andreea Marin Bănică, Robert Turcescu, Mircea Radu, Simona Pătruleasa, Nico, Vlad Craioveanu, Florin de la Hi-Q şi Luminiţa Anghel.

Vedetele incontestabile au fost însă copiii şi adolescenţii prezenţi în număr mare la evenimentul desfăşurat joi seară, la Muzeul Naţional de Artă. 

Răsfăţuri şi surprize

Deşi înconjuraţi de celebrităţi autohtone, cei mici s-au arătat mult mai interesaţi de Mickey Mouse, care a intrat pe uşă îmbrăcat la patru ace, făcându-le cu mâna.

Imediat ce a fost anunţată prezenţa „invitatului special“, micuţii s-au înghesuit pe covorul albastru pentru a fi aproape de celebrul personaj Disney şi pentru a se fotografia cu el. Printre doritorii de poză cu Mickey s-au numărat şi Andreea Marin, Vlad Craioveanu şi Andreea Bălan.

Sute de copii au urcat treptele de marmură către Sala Tronului, locul unde s-a desfăşurat petrecerea, sală care nu mai părea atât de solemnă, ci dimpotrivă, arăta brusc „întinerită“.

În Sala Tronului cei mici au avut parte de numeroase surprize. În timp ce părinţii lor savurau un pahar de şampanie, copiii au jucat jocuri video marca Disney, aşezaţi confortabil în fotolii pufoase, albastre.

Fetiţele se puteau machia cu farduri speciale şi toţi copiii au avut ocazia de a fi pictaţi de faţă. Adolescenţii au avut şi ei partea lor de distracţie: pe un ecran mare au fost difuzate piese cântate de Miley Cyrus („Ha­nnah Montana“) şi de formaţia Jonas Brothers („Jonas“) şi au fost proiectate imagini din filmul „High School Musical“, programe care fac parte din grila postului.

Dansul şoricelului

Fosta Zână a Surprizelor, care a venit însoţită de cei doi copii, Violeta şi Radu Ştefan, a avut rolul de a-i „mobiliza“ pe cei mici pentru spectacolul care urma să înceapă. Printre momentele speciale s-a numărat dansul şoricelului, pentru care Mickey Mouse a făcut pereche cu nimeni alta decât Andreea Marin, iar coregrafia a făcut senzaţie printre invitaţi.

Vedeta a purtat urechi de şoricel şi a încercat să-i înveţe pe cei prezenţi paşii de dans, pentru a încălzi atmosfera. O echipă de dansatori profesionişti americani a reconstituit câteva dansuri din producţii Disney ca „High School Musical“ şi „Camp Rock“.

Disney Channel este o televiziune care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2-5 ani, respectiv 6-14 ani. Printre programele postului se numără serialul de animaţie „Phineas şi Ferb“, serialul „Jonas“, care îi are în rolurile principale pe membrii trupei Jonas Brothers şi serialul „Hannah Montana“, a cărui protagonistă este Miley Cyrus, o vedetă cu foarte mulţi fani şi în rândurile adolescenţilor din România .

În plus, Disney Channel va transmite şi filme originale precum „High School Musical“ şi „Camp Rock“, dar şi mai multe emisiuni distractive pentru preşcolari, bazate pe educaţie, printre care „Mickey Mouse Club­house“ şi „Handy Manny“. Postul va fi localizat pe piaţă cu programe dublate.

Părintele desenelor animate

Walt Disney (1901 – 1966) a fost un regizor, producător, animator, scenarist american şi cofondator al Studioului Walt Disney Production. Este „părintele“ lui Mickey Mouse, iar la studioul său au fost create unele dintre cele mai celebre desene animate ale lumii: „Albă-ca-Zăpada şi cei şapte pitici“, „Bambi“, „Donald“ şi „Pluto“. 

image

Mutulică se mişca mai repede, acţiunile sale aveau alte caracteristici, mai jucăuşe.

image


Lella Smith
director de creaţie Walt Disney

Secretele din lumea Disney

Lella Smith, directorul de creaţie al companiei Walt Disney, a povestit pentru agenţia NewsIn, cum au luat naştere cei şapte pitici, personajele unuia dintre cele mai îndrăgite desene animate din toate timpurile: Albă ca Zăpada. Trăsăturile definitorii ale piticilor au fost modificate, de-a lungul timpului, de artiştii de la Walt Disney.

„Iniţial, piticii au fost gândiţi mai înalţi, mai apropiaţi de înălţimea unui om. Apoi au lucrat la detalii, s-au gândit cât de lungi ar trebui să le fie braţele. Au fost făcute multe cercetări să vadă cum ar trebui să fie costumele şi ce culori li s-ar potrivi. Putem vedea că piticii sunt îmbrăcaţi mai mult în culori neutre, deoarece era important ca Albă ca Zăpada să poarte culori vii, să strălucească“, povesteşte Lella.

Cel mai popular pitic

Dintre cei şapte pitici (Mutulică, Somnorosul, Hapciu, Ruşinosul, Morocănosul, Doc şi Voiosul), Mutulică a fost preferatul celor mari şi al celor mici.

„Acest mic personaj era mai copilăros şi intenţionat a fost creat fără barbă. Se mişca mai repede, acţiunile sale aveau alte caracteristici, mai jucăuşe. Mutulică a fost cel mai popular personaj. Cu toţii au fost uimiţi de cât de plăcut a fost“, spune Lella Smith, directorul de creaţie al companiei Walt Disney.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite