Andreea Marin: „Am copilărit mâncând parizer, am rămas prieteni cu el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin a vorbit, la televiziunea B1, despre perioada petrecută în comunism, precizând că a avut o copilărie frumoasă şi nu regretă nimic din tot ceea ce s-a înâmplat în viaţa ei.

Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a fost invitată în emisiunea „Generaţia cu cheia de gât", acolo unde a vorbit despre viaţa ei, dar şi despre anumite lucrurile pe care nu le-ar face niciodată. „A fost o întâmplare că am ajuns în televiziune. Colegele mele de cameră au văzut un afiș cu un concurs pentru un post de reporter la TVR Iași. Nu aveam nicio pregătire specială în acest sens, însă ele m-au ambiționat. Probabil că am câștigat prin naturalețe și prin detașare", a spus Andreea Marin.

Vedeta TV a povestit şi cum era viaţa ei în perioada comunistă şi cum mănânca parizer , pufuleţi şi salam de biscuiţi, dar şi gumă de mestecat adusă din Algeria de către tatăl ei. „Am copilărit mâncând parizer, rupându-mi dinţii în biscuiţii populari. Salamul de biscuiți mi-a rămas atât de tare în suflet că noi și astăzi mâncăm. Cu parizerul am rămas prieteni, cu pufuleții de odinioară, cu guma aceea de mestecat care era atât de tare, dar o savuram. Cu toate neajunsurile unei copilării începând cu coada și cu bătaia pentru a ajunge să ai o portocală, până la lipsa unor libertăți, copilăria mea a fost minunată. Nu regret nimic, am avut foarte mult de învăţat şi cred că e piatra de temelie a ceea ce sunt astăzi", a adăugat soţia lui Bănică Jr.

Andreea Marin a vorbit şi despre o posibilă participare a ei la emisiunea „Dansez pentru tine", declarând că nu ar accepta niciodată o ofertă din partea Pro TV, deoarece Ştefan Bănică Jr. este gazda acestui show. „Nu aş participa niciodată la «Dansez pentru tine». Soţul meu este gazda acestui show, ar exista o mare doză de subiectivism în ceea ce mă priveşte", a încheiat vedeta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite