Andreea Marin: „Societatea promovează prostul gust, violenţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Zâna surprizelor“ a vorbit, în cadrul unui interviu, despre societatea românească şi a precizat că şi-a reorganizat viaţa şi a părăsit televiziunea pentru a avea grijă de fetiţa ei.

Andreea Marin a spus că a ales un drum corect şi sănătos şi că televiziunea îi ocupa prea mult timp şi nu ar mai fi avut timp să fie o mamă bună. „Ce promovează societatea în general nu mă prea animă, să fiu sinceră, atâta vreme cât tot societatea în ansamblul ei promovează non-valoarea, prostul gust, scandalul, violenţa. Norocul nostru e că mai există şi excepţii. Eu am propriile principii după care mă ghidez şi până acum, cel puţin, se pare că am fost pe un drum corect şi sănătos. Preţuiesc familia înainte de carieră şi tocmai de aceea mi-am schimbat radical parcursul, prin proprie voinţă, atunci când am aflat că voi deveni mamă, renunţând la televiziunea care îmi ocupă prea mult timp şi energie pentru a putea fi şi o mamă bună", a spus aceasta.

Vedeta a vorbit şi despre viitorul României, fiind de părere că lipsesc investiţiile majore în educaţie şi sănătate, conform Garbo. „Cred în capacitatea oamenilor buni de a găsi soluţii creative pentru a arde etape spre un viitor mai optimist, mă îngrijorează însă lipsa investiţiilor majore în educaţie şi sănătate, lipsa respectului pentru om, pentru mediul în care trăim, pentru curăţenia şi sănătatea noastră, fie că e vorba de minte, trup sau suflet", a încheiat Andreea Marin.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite