Andreea Marin Bănică face pe asasina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin Bănică face pe asasina
Andreea Marin Bănică face pe asasina

Filmul „A Beautiful Life”, în care apar Andreea şi soţul ei, Ştefan Bănică jr., se lansează mâine, în cinematografele din România. Deşi a fost vizionat la Festivalul de Film de la Cannes, în 2008, filmul „A Beautiful Life” nu a avut până acum premiera pe marile ecrane.

Andreea Marin (34 de ani) şi Ştefan Bănică jr (41 de ani) s-au declarat foarte impresionaţi de disciplina şi profesionalismul celor cu care au lucrat la această peliculă.

Cei doi apar fiecare în câte o scenă, iar Ştefan Bănică jr joacă alături de Bai Ling, singura actriţă relativ cunoscută pe plan internaţional. Actorul a mai fost ofertat până acum pentru nu mai puţin de cinci filme, însă unele dintre aceste proiecte au fost sistate din cauza crizei. „Sunt vreo două-trei filme interesante”, a mărturisit Bănică jr. În cadrul conferinţei de presă, cei doi au recunoscut că sunt foarte selectivi în ceea ce priveşte apariţiile lor pe marele ecran.

Andreea Marin a mărturisit că nu se consideră actriţă şi spune despre ea că îşi cunoaşte lungul nasului. „Nu am devenit mare actriţă peste noapte, nu-mi doresc exagerări de genul acesta”, a declarat ea. Personajul pe care îl intepretează în film este exact opusul ei. Pentru că este nefumătoare, Andreea a fost nevoită să înveţe să fumeze şi a mărturisit că „a fost un adevărat chin”.

Personaje negative

În pelicula „A Beautiful Life”, regizată de argentinianul Alejandro Chomski, soţii Andreea Marin Bănică şi Ştefan Bănică Jr. joacă rolurile eroilor negativi. Andreea Marin este o „fată rea”, care poartă haine mulate, trage cu pistolul şi fumează, o

image

imagine destul de diferită de cea cu care şi-a obişnuit publicul.

Cele două vedete au ajuns în distribuţia filmului datorită recomandării făcute de directorul New Films International România, Radu Nicolau. Acelaşi Radu Nicolau o recomandase şi pe Mihaela Rădulescu pentru filmul „Fall Down Dead” („Se credea un Picasso”, 2007), în care a jucat şi Monica Bârlădeanu.

Pe pagina de pe imdb a filmului, Andreea Marin Bănică este descrisă drept „romanian lady” („româncă”), în timp ce Ştefan Bănică jr este portretizat drept gangster.

Filmul promite o incursiune în adâncul sufletului uman. Cu dorinţa de a scăpa de un trecut încărcat de abuzuri, Maggie, o fată de 16 ani, rătăceşte pe străzi la întâmplare. Esther, o stripteuză cu aspiraţii de cântăreaţă, o aduce la ea acasă să se încălzească. Observând că trupul fetei e plin de vânătăi, Esther îi cere unui tânăr imigrant ilegal, David, să-i pregătească acesteia un aşternut pentru noapte.

Chiar dacă la început se privesc cu ostilitate,  Maggie şi David ajung să se cunoască mai bine şi înţeleg că amândoi duc o luptă asemănătoare. În curând, cei doi ajung să se îndrăgostească şi astfel depăşesc până şi cele mai grele situaţii.

Al treilea lungmetraj pentru Chomski

Alejandro Chomski a debutat, ca majoritatea regizorilor, prin câteva scurtmetraje. Primul său lungmetraj, „Hoy y Manana” („Azi şi mâine”), lansat în 2003, a fost apreciat în Argentina şi selecţionat la secţiunea „Un Certain Regard” de la Cannes. Regizorul se află în stadiul de producţie a noului proiect, adaptarea cărţii lui Paul Auster „In the Country of Last Things” („În ţara ultimelor lucruri”), potrivit imdb.com.

Scenariul filmului este scris de Wendy Hammond, o autoare de piese de teatru, care a scris şi pentru „Julie Johnson”, o peliculă cu Courtney Love, primită modest de public şi critici. 

Distribuţie eclectică

Dintre numele de pe genericul filmului, cel mai cunoscut este Bai Ling, o actriţă din China care a jucat, până acum, în peste 60 de producţii. Dana Delaney, omniprezentă în serialele americane, apare şi ea în film. Momentan, poate fi văzută la televizor în „Neveste disperate”, transmis în prezent la Prima TV, în rolul personajului Katherine.

Jesse Garcia şi Angela Sarafyan, actori din noua generaţie, fac şi ei parte din distribuţia filmului. Ambii au trecute în CV roluri episodice în seriale americane.

Bai Ling, singura vedetă din film

Un nume cunoscut al industriei muzicale şi TV, Ling, Bai Ling a fost selectată de revista „People” printre „cele frumoase 50 de persoane din lume în 1998”. Actriţa are deja în filmografia sa peste 60 de titluri, inclusiv câteva filme precum „Corbul” cu Brandon Lee, „Ana şi regele” cu Jodie Foster, şi „Taxi 3”. A putut fi văzută şi în filmul-eveniment „Southland Tales”, de Richard Kelly şi în „Red Corner”, unde joacă alături de Richard Gere. 

Lansare amânată

Lansarea filmului în care joacă soţii Bănică a fost amânată cu un an în cinematografele româneşti, din cauza peliculei „Boogie”. „Lansarea s-a amânat doar din motive de marketing. Pur şi simplu am căutat o dată potrivită pentru a organiza cât mai bine un astfel de eveniment. Am preferat să exploatăm cum trebuie succesul filmului «Boogie»”, declara, cu ceva vreme în urmă, George Anania, vicepreşedintele New Films România.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite