Andreea Bănică, vedeta-mămică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Bănică, vedeta-mămică
Andreea Bănică, vedeta-mămică

Cântăreaţa revine cu o nouă emisiune la Kanal D, dar nu renunţă la „jobul“ de mămică. „În papuci de vedetă“ este un reality-show în care vedete şi oameni obişnuiţi vor face „schimb de vieţi“.

După jumătate de an în care a lipsit din vizorul publicului, perioadă în care a dat naştere primei sale fetiţe, Sofia, Andreea Bănică este pusă pe fapte mari. Pe lângă reality-show-ul „În papuci de vedetă“, care începe duminică, 20 septembrie, la postul Kanal D, vedeta pregăteşte şi o revenire în muzică.

„Până să primesc propunerea postului Kanal D am considerat că celelalte oferte care au venit de-a lungul timpului, de la diverse televiziuni, nu au fost potrivite pentru mine. Acest proiect însă m-a atras prin faptul că este un reality-show, totul este spontan, nimic nu este impus şi am libertate de exprimare. Totodată, mă bucur că filmările nu-mi ocupă foarte mult timp, astfel că pot să fac faţă şi concertelor, şi fetiţei mele, Sofia, şi emisiunii“, mărturiseşte Andreea.

Vedeta este optimistă şi în ceea ce priveşte popularitatea emisiunii şi crede că, deşi proiectul este nou, va fi îndeajuns de incitant astfel încât să obţină cât mai multe puncte de rating.

„Vedetele şi persoanele obişnuite sunt puse în nişte situaţii inedite şi în postura de a juca roluri complet diferite de viaţa lor de zi cu zi. Telespectatorii sunt dornici să vadă ce se întâmplă cu vedetele şi cum reacţionează acestea când sunt scoase din mediul lor. De asemenea, o să fie interesant să descoperim prin ochii unui om obişnuit că viaţa de vedetă nu înseamnă numai distracţie, lux şi odihnă, aşa cum mulţi îşi imaginează“, explică Andreea.

„În ceea ce priveşte aportul meu pentru succesul acestei emisiuni, mă bazez pe faptul că, de multă vreme, lumea mă dorea pe sticlă. Fanii îmi trimit mereu scrisori şi mailuri în care îmi spun că le-ar plăcea să mă vadă mai des şi că o emisiune TV ar fi prilejul perfect“, adaugă ea.

Schimbare de look şi de stil muzical

Cântăreaţa pregăteşte însă şi o revenire în muzică, lucru care se va întâmpla în următoarele săptămâni. Andreea, una dintre cele mai solicitate şi mai bine cotate artiste din România, mărturiseşte că perioada petrecută departe de lumea muzicală a fost dificilă.

„Mi-a fost foarte greu să stau departe de scenă. Când eram însărcinată în luna a şaptea, îl rugam pe Lucian (Lucian Mitrea, soţul şi impresarul Andreei – n.r.) să-mi programeze măcar un concert pe săptămână, dar el nu mă lăsa, îi era frică să nu păţesc ceva“, spune vedeta. „Acum însă am înregistrat o piesă nouă, scrisă de băieţii din trupa Play&Win. Melodia se numeşte «Samba» şi voi face şi un videoclip“, dezvăluie cântăreaţa, care precizează că fanii vor avea parte şi de o surpriză: „o schimbare de stil muzical şi una de look“.

O nouă experienţă: cea de mamă

Televiziune, concerte, clipuri toate fac parte din programul obişnuit de lucru al unei vedete, însă nu e mai puţin adevărat că aceste lucruri abia îţi lasă timp de un respiro. Totuşi, Andreea Bănică se consideră o mămică modernă şi crede că va împăca viaţa personală cu cea profesională.

„Îmi place munca, îmi place ceea ce fac şi exploatez totul la maximum. Îmi doresc ca şi de acum înainte să muncesc la fel de mult, bineînţeles fără să o neglijez pe Sofia. De fapt, acum ea este pentru mine un motiv în plus ca să muncesc. Ca mămică, învăţ în fiecare zi lucruri noi, îmi descopăr copilul, mă minunez cum evoluează. Sunt fericită că îi am pe Sofia şi pe Lucian alături“, mărturiseşte vedeta.

Căsnicie fericită

Nominalizată cu diverse ocazii printre cele mai sexy femei din România, în timpul sarcinii şi imediat după, Andreea nu a putut evita comentariile răutăcioase care îi vizau silueta.

„Au fost nişte transformări normale pentru o femeie însărcinată. La început a trebuit să mă obişnuiesc cu schimbările, dar apoi m-am convins să mă plac şi mi-am dat seama că sunt frumoasă în primul rând pentru că în pântecul meu este un suflet de om. Ştiam că nu va dura o veşnicie şi iată că mi-am revenit. Mai am puţin până să ajung la formele ideale, dar sunt mulţumită de cum arăt.

Iar de acum sper să fiu nominalizată la categoria cea mai sexy mămică“, glumeşte ea.Şi, chiar dacă o parte a presei a speculat că lucrurile nu merg tocmai bine în căsnicia Andreei, vedeta precizează că şi acest aspect al vieţii sale este extrem de mulţumitor.„Eu şi Lucian suntem împreună de 16 ani, şi cred că asta spune tot.  Noi suntem o familie foarte bine sudată, încrederea dintre noi este la un nivel foarte înalt şi suntem fericiţi împreună. În plus, eu nu sunt o tipă geloasă, deci presa de scandal nu prea m-a prins aici“, conchide Andreea.

„Schimb de vieţi“

Printre vedetele care au acceptat să facă „schimb de vieţi“ cu oameni obişnuiţi se numără Gina Pistol şi Adina de la trupa Heaven. Show‑ul „În papuci de vedetă“ va fi difuzat la Kanal D în fiecare duminică, de la 19.15.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite