Anchetatorii, pe urmele pseudonimelor lui Michael

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii, pe urmele pseudonimelor lui Michael
Anchetatorii, pe urmele pseudonimelor lui Michael

Asociaţi ai cântăreţului pop Michael Jackson au declarat că acesta a folosit nume false un timp îndelungat pentru a-şi procura reţete medicale. Acest lucru reprezintă  o încălcare a legilor federale şi de stat care au fost elaborate tocmai pentru a limita abuzul de medicamente, anunţă Los Angeles Times.

Citiţi şi:
Medicul lui Michael Jackson face declaraţii incriminatorii

Părul lui Michael Jackson a luat foc în timpul unei filmări
Debbie Rowe nu a renunţat şi nu va renunţa la drepturile parentale

Potrivit legilor pentru combaterea abuzurilor de tratamente medicamentoase, este ilegal ca medicii să prescrie medicamente pe numele altcuiva decât celui care le foloseşte, iar cadrele medicale descoperite că folosesc pseudonime îşi pierd licenţele medicale şi vor fi supuşi unui proces penal.

Surse apropiate investigaţiei demarate în cazul decesului lui Michael Jackson au declarat pentru cotidianul The Times că artistului i-au fost eliberate reţete medicale pe numele de "Omar Arnold" cu puţin timp înainte de moartea acestuia, pe 25 iunie.

Ancheta se concentrează pe folosirea de medicamente în cazul Regelui Pop, investigatorii urmărind îndeaproape comportamentul celor cinci medici care au eliberat astfel de reţete cântăreţului.

O persoană apropiată lui Jackson în anii 1980-90 a declarat că medicii acestuia i+au întocmit doasre medicale după anumite pseudonime, printre care şi cel de Omar Arnold, Joseph Scruz şi Bill Bray, şi au folosit aceste nume pentru a programarea vizitelor medicale şi pentru teste medicale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite