Anastacia va face show la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa cunoscută pentru hiturile „I’m Outta Love“, „Paid My Dues“,„Left Outside Alone“ şi„Sick and Tired“ pregăteşte o adevărată desfăşurare de forţe pentru concertul pe care îl va susţine la Bucureşti, la 1 septembrie 2009.

Potrivit organizatorilor, spectacolul de la Bucureşti conţine efecte şi decoruri speciale, ecrane gigant şi momente-surpriză. Artista, care va schimba cinci ţinute pe durata spectacolului, va fi însoţită pe scenă de 14 instrumentişti, dansatori şi backing vocals. Producţia impresionantă implică peste 150 de oameni, conform managementului cântăreţei.

Producţie impresionantă

Anastacia vine la Bucureşti cu patru tiruri, trei automobile VIP şi patru autobuze supraetajate. Concertul va beneficia şi de un sistem audio de ultimă generaţie, adus special din SUA de către staff-ul artistei.

Evenimentul, organizat de Media Services Events la Sala Polivalentă, face parte din turneul mondial al Anastaciei. Biletele costă între 100 şi 400 de lei şi s-au pus în vânzare în reţeaua Diverta, la Magazinul Muzica, la Sala Palatului şi online, pe bilete.ro, blt.ro şi ticketpoint.ro.

La concertul de la Sala Polivalentă este interzis accesul publicului cu arme, alcool, sticle, cutii, echipament profesional video şi audio sau lasere. Anastacia va mai concerta în cadrul turneului şi în oraşe precum Helsinki, Stockholm, Amsterdam, Hamburg, Londra, Zurich, Roma, Praga, Madrid, Valencia, Moscova, Bratislava, Luxemburg şi Lisabona.

Anastacia, un „fenomen vocal“

Artista, renumită pentru vocea sa extraordinară ce atinge note foarte înalte, a fost numită „fenomen vocal“ de prestigioasa publicaţie „ The New York Times“. Anastacia a concertat de-a lungul carierei în cadrul câtorva dintre cele mai importante gale din lume precum „Pavarotti & Friends“, „Nelson Mandela Anniversary“ şi „Concertul pentru Diana“. Muzica ei a fost inclusă pe coloana sonoră a celebrului serial „Ally McBeal“, la cererea actriţei Calista Flockhart.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite