Ana Maria Prodan, alături iubitul său în seara de Ajun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul filmărilor pentru programul special "Meriţi să vina Moş Crăciun", care va fi difuzat de către Romantica TV astăzi, începând cu ora 20.00, Ana Maria Prodan va putea fi văzută

În cadrul filmărilor pentru programul special "Meriţi să vina Moş Crăciun", care va fi difuzat de către Romantica TV astăzi, începând cu ora 20.00, Ana Maria Prodan va putea fi văzută alături de iubitul său, în premieră la un post de televiziune.

Ana Maria Prodan, recent divorţată de tatăl fetiţelor ei, iar acum foarte (re)îndrăgostită de cel pe care l-a mai iubit în adolescenţă, înainte de căsătorie, apare pentru prima oară la un post de televiziune însoţită de iubitul său, fotbalistul Laurenţiu Reghecampf.

Cei doi s-au iubit în urmă cu peste 10 ani, s-au despărţit, fiecare şi-a urmat drumul în viaţă alături de altcineva, fiecare a devenit părinte, dar acum formează din nou un cuplu. Ana Maria a venit la emisiunea care va fi difuzată în această seară împreună cu cele două fetiţe ale sale, Sara şi Rebbeca, iar Laurenţiu a fost însoţit de băiatul său. Cei cinci se comportă deja ca o adevărată familie, fapt care va putea fi observat şi în emisiune, pentru că ei s-au simţit în largul lor la filmările care au avut loc miercurea trecută.

"Sunt foarte fericită că, de aceste sărbători, pot fi alături de cele mai dragi persoane ale sufletului meu", declară Ana Maria Prodan, vedetă a postului Romantica, cea care realizează emisiunea "Pe contre". (Evelyn Badea)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite